jako nabywca w pełni popieram 'dumpingowe ceny' (jak piszczą inni dystrybutorzy

Smokie pisze:Ja raczej traktowałbym bym ofertę Ziomka jako formę żartu bijącego właśnie w te "CENY" i mi się ten żart bardzo podoba
Zacky pisze:march_in pisze:...
Wasnie sie tez zastanwiam, ale jesli ktos pamieta w reklamowkach Tele2 czesto byly teksty o TP s.a. Zdaje sie SimPlus tez wspominal Ere i Orange w swoich reklamowkach, wiec to nie bylo by nic nowego.
bobek_h pisze:Przepraszam za określenie, ale jest to sztych chamska i skurwielstwa, i powinien w ryj dostać![]()
Smokie pisze:
Ja raczej traktowałbym bym ofertę Ziomka jako formę żartu bijącego właśnie w te "CENY" i mi się ten żart bardzo podoba![]()
Kosek pisze:Smokie pisze:Ja raczej traktowałbym bym ofertę Ziomka jako formę żartu bijącego właśnie w te "CENY" i mi się ten żart bardzo podoba
rowniez tak to odbieram
Ziomek. pisze:hehebobek_h pisze:Przepraszam za określenie, ale jest to sztych chamska i skurwielstwa, i powinien w ryj dostać![]()
więc ZAPRASZAM![]()
daleko nie masz
a jeśli trzeba - to ja podjadę i tak się wybierałem na rower![]()
march_in pisze:tego to nie rozumiem:
"666 za 2399 z pokrowcem przy rzekomym trzymaniu ceny przez Nobile to smiech"
co z tym smiechem?
tego tez:
"a strachem jest zapytanie o cene rzeczywista, skoro taka widnieje oficjalnie w necie"
w kazdym razie wyglada na to ze lepiej nie sprzedawac nic niz zarobic mniej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości