piotr2007 pisze:Tak myślałem, że przyjdziesz i zaczniesz sprzątanie na forum. Pozdrawiam. Piotrek.
hehe swoją drogą ciekawie byłoby poznać dobre kanjpy na spotach...

piotr2007 pisze:Tak myślałem, że przyjdziesz i zaczniesz sprzątanie na forum. Pozdrawiam. Piotrek.
Pablo pisze:piotr2007 pisze:Tak myślałem, że przyjdziesz i zaczniesz sprzątanie na forum. Pozdrawiam. Piotrek.
hehe swoją drogą ciekawie byłoby poznać dobre kanjpy na spotach...
szed pisze:Yanosik,
zajebisty przepis naprawde!
Tylko nie kapuje kiedy te borowiki nagle zmienily sie w pieczarki!.. ale tak to spoko..hehe
__kater__ pisze:trzeba by zrobić te grzybki ale byłem ostatnio w Górach Świętokrzyskich gdzie zawsze prawdziwki rosły jeden na drugim i była lipa...
PS ciekawy jestem czy ktoś się podejmie zrobić moją pizze
ja wczoraj ją zrobiłem - pali jeszcze dziś- dodaliśmy jeszcze małych czerwonych papryczek
maciekt1000 pisze:a i nie wyjaśniłeś dokładnie Yanosik po co soli się dość obficie sos borowikowy![]()
Jest tego główny powód - ŚMIETANA PO DODANIU SIĘ WTEDY NIGDY NIE ZWARZY. ( chociaż jest inne rozwiązanie-kupić doskonałej jakości śmietanę od tzw. Baby) i solić dopiero na końcu.
Onzo - ja kocham gotować, wiedzą to wszyscy moi znajomi![]()
onzo pisze:Ale mamy gotujących facetów na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości