nie trzeba od razu "golizny" wrzucac jak na kiteforum.com "most sexy kite picture" - do nauki dzieciaki, a nie tu jakies mi takie tego ...

Alinek pisze:Chciałam zaznaczyc, ze to bedzie "post wojujacy".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oficjalnie sie sprzeciwiam idei "kobieta jakos dodatek do kajtera" i wkurza mnie wrzucanie fotek jak laski na plazy sie mizdrza z kajtowymi gadżetami. (Przy całym dla nich szacunku, bo i polskie i ładne i na pewo sympatyczne!) Tylko, ze w kitowaniu chyba nie o to chodzi. Jest pełno lasek, ktore plywaja i sa w swoim kitowaniu niezalezne, nie potrzebuja chłopaka zawodnika, chłopaka kajtowca lub chłopaka pomagiera co im nosi sprzet itp
Nie powiem zeby u mnie na poczatku było inaczej, ale moj brat mi powiedział kiedys, "Chesz pływac, to sobie tu k... noś" (Apropo sprzetu) I mial racje, obecnie sobie przychodze na spot ze swoimi rzeczami i sprzętem i mysle ze moge powiedziec ze w kitowaniu jestem raczej niezalezna. Co nie znaczy ze zadufana, bo slucham uwag tych co plywaja lepiej i nadal jestem babka,a lycra musi pasowac do szortów !
Co wiecej jestem pewna ze jest pełno niezaleznych babek, co widac chociaz po naszych zawodniczkach!
Ciezko jest przeforsowac takie stanowisko w mesko zdominowanym gronie, gdzie top oglądalnosci maja posladki na Reef contescie.
Podzumowujac, chodzi o to ze laski potrafia byc niezalezne i to sie tez powino cenic a nie tylko to ze ładnie wyszły na zdjeciu w katalogu z deskami.
Koniec.
Cubano pisze:Mniam.
Teraz się zacznie, dziewczyny Cię tu zlinczują za tą ostatnią fotkie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości