patron pisze:.. niż żeby nie schylili się kiedy latawiec ma im uciąć ucho
..a swoją drogą słyszałeś kiedykolwiek by komuś uciął?
patron pisze:.. niż żeby nie schylili się kiedy latawiec ma im uciąć ucho
patron pisze:nie słyszałem, ale nie powód to chyba, żeby tego typu ryzyko bagatelizować. Zwłaszcza jak jest się instruktorem
i posiada się własną niemałą szkółkę kite'a. Wypadki się zdarzają.
Ziomek. pisze:spytałem , ponieważ WSZYSCY "gadają" o obciętych uszach
a ..osobiście nigdy nic konkretnego nie usłyszałem..![]()
eska pisze:Ziomek. pisze:spytałem , ponieważ WSZYSCY "gadają" o obciętych uszach
a ..osobiście nigdy nic konkretnego nie usłyszałem..![]()
Ja raz widziałam naszego kolege z "małego" po spotkaniu z cudzymi linkami - nos pocięty, jeszcze chyba brew pocięta - generalnie cięcia super równe i głębokie.
Myślę, że jeśli się linka po uchu nie ześlizgnie (w końcu ucho dość giętkie jest), to utnie na pewno.
sternik pisze:Witam wszystkich
Pytanie zamieszczam w tym dziale bo nie ma nic wspólnego z waszym hobby, a potrzebuje waszej rady -podpowiedzi![]()
Szukam kombinezonu (pianki ?) do zrobienia kostiumu z filmu Star Wars
Pianka -tak to nazwę - musi być cienka bo na nią będzie założona zbroja i płaszcz, musi być jedno częściowa z długimi rękawami ,czarna najlepiej z czerwonymi lampasami na rekawach i nogawkach ale wiem że to raczej będzie niemozliwe .Możecie podać mi jakieś namiary gdzie tego szukac i jak to sie fachowo nazywa??szukajac w goglach pianki do nurkowania/pływania wyskakuje mi tysiace podpowiedzi ale nie mam pojęcia z czym to sie je .Nic mi nie mówią nazwy i cyferki a i tak wiekszość jest dostępna za oceanem i kosztuje krocie . Moze jest firma w PL w której mozna np zamówić uszycie takiej pianki ?
pozdrawiam sternik
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości