przemjas pisze:to klikasz w ostatnia strone tematu i czytasz ostatnie posty.
onzo mnie tez to denerwowalo ale zaloguj sie na stale i problem zniknie
przynajmniej przy przegladarce opera.
mozesz wylaczyc przegladarke pozniej ja wlaczyc i te posty ktore nie przeczytales sa widoczne jako nieczytane.
xyzet pisze:przemjas pisze:to klikasz w ostatnia strone tematu i czytasz ostatnie posty.
onzo mnie tez to denerwowalo ale zaloguj sie na stale i problem zniknie
przynajmniej przy przegladarce opera.
mozesz wylaczyc przegladarke pozniej ja wlaczyc i te posty ktore nie przeczytales sa widoczne jako nieczytane.
no ale poradziles... chodzi o to ze np jest jakis popularny temat i ostatnio jak go przegladalismy mial jedna zakladke wchodzimy ponownie ma 3,4,5 i sie zastanawiamy ktora zakladke juz czytalismy a ktora nie, a tak kieruje nas bezposrednio do pierwszego nieczytanego posta i po klopocie, funkcja ta pozwala zaoszczedzic na czasie bo nie musimy sie glowic ktore posty juz czytalismy a ktorych nie
xyzet pisze:Po glebszym przetestowaniu sposob Swirusa nie dziala tak jak powinien poniewarz po kliknieciu na ow karteczke odsyla nas na koniec tematu a nie do pierwszego nieczytanego posta, wiesz jak bym mial czas kilka razy dziennie przegladac forum to nie bylo by problemu a jak sie zaglada raz na 2-3 dni to nie pamieta sie ktore posty sa juz przeczytane a ktore nie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości