Hejka hejcia "krejzole" Znacie jakieś pewnie fajne stronki o kitesurfingu? Podzielicie się? Od jakiegoś czasu interesuję się kitesurfingiem.. i chciałabym kiedyś spróbowac.. Czy jest jakaś szkółka w Międzyzdrojach? Bo na wakacje to w sumie tam będę.. Dziękuję za odpowiedź I pozdrawiam wszystkich cieplutko
Siemanko w Międzyzdrojach nie ma żadnej szkółki a w sezonie jest tam straszny ścisk na plaży, wiec polecan lepiej coś powalczyć z latawcen w Świnoujściu na szrokiej plaży jest kilka osób co pływa i chętnie udzielą jakiś porad.
Dzięki wielkie chłopaki Do Mory$: jestem na pewno kobietą Indian dzięki wielkie za info! Fajniusi ten sport jest, może uda mi się coś popróbować.. ale mam pytanie jeszcze: Żeby próbować to chyba trzeba najpierw iść na jakiś kurs tak? Trochę drogie te kursy jak na studentkę
Więc tak.... Osobiście uważam, że powinnaś pójść na jakiś kurs...
A w moim przypadku było tak że dostałem książkę Dariusza Ziomka, którą przeczytałem w 2 dni (chyba jedyna książka którą naprawdę przeczytałem )
a później pod okiem mojego instruktora taty poszliśmy na wodę gdzie mnie wszystkiego nauczył od body-dragów po pierwsze skoki
Więc tak.... Osobiście uważam, że powinnaś pójść na jakiś kurs...
A w moim przypadku było tak że dostałem książkę Dariusza Ziomka, którą przeczytałem w 2 dni (chyba jedyna książka którą naprawdę przeczytałem )
a później pod okiem mojego instruktora taty poszliśmy na wodę gdzie mnie wszystkiego nauczył od body-dragów po pierwsze skoki
możesz podać mi tytuł książki ,a gdybym kiedyś byla w swinoujsciu pokazałbys mi jak latasz? piekny sport.. na razIe nie zarobie kasy na ten kurs:/ strasznie drogo... ile masz lat jesli moge wiedziec? i jak dlugo "latasz"?
Spoko jak bedziesz wybierać sie do Świnoujścia to taj znać ja mam 35 lat ale dobrze sie jeszcze trzymam z kajtem bawię sie od zeszłego lata kolesie pływają znacznie lepiej niz ja wiec bez stresu będzie ktoś odpowiedzialny i rozsądny zeby cos pokazać.
Więc jak będe w domu to Ci napisze ten tytuł.... i tak apropo to my nie za bardzo latamy w Swinoujscu ... Możesz nas znaleźdz w Międzyzdrojach lub bliżej Szczecina czyli Nowe Warpno, Trzebież itp...
Możesz sledzic ten temat
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic ... sc&start=0
...mam problem.. jak mogę się skontaktować z adminem ? Nowe hasło mi nie działą.. nie mogę się zalogować, proszę o pomoc! Ps. Do "Gość" jak będę w Świnoujściu w lipcu to na dam znać, na pewno przyjadę jak będę mieć wolny dzień, będę pracować w Międzyzdrojach,więc blisko będzie:D