przemjas pisze:nie porównuj przebiegów niemieckich i polskich bo to dwie inne bajki.
z niemiec mozesz jeszcze mieć oryginalny ale w Polsce to samo auto ma już 130-160tys.km
Teraz znowu jestem na etapie kupna auta i zauważyłem właśnie że duża część aut (70-80%) ma właśnie przebieg poniżej 170tys.
ja kupując auto to szczerze nie patrzę na przebieg tylko na silnik i wygląd zewnętrzny i wewnątrz bo to powie ci lepiej jaki przebieg to autko może mieć.
damian85 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=yDnheWK9CPo czek dis ałt![]()
andrzejwodejszo pisze:przebieg na liczniku jest ostatnią sprawą jaka świadczy o realnym przebiegu auta- jeśli bie bierze oleju/ zawias jest sprawny/ silnik pracuje rowno / samochod tworzy dwa ślady na piasku a nie więcej/ ma wystarczajaca ilosc mocy / nie cieknie na glowe / podloga nie jest zgnila / biegi wchodza jak nalezy i wszystkie inne rzeczy dzialaja jak trzeba to auto moze miec nawet 350tysiecy - mi to nie przeszkadza
Przerobiłem już mazdę ktora miala 400.000 przebiegu i byla bezawaryjna a takze inne auta z minimalnym przebiegiem ktore sypaly się co chwila.. to jest jedna wielka loteria
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości