Southpark seria 14 :)

Dyskusje nie związane z profilem forum.
Awatar użytkownika
fando
Latawiec: PLYNN

Post24 kwie 2010, 23:34

jebedaya pisze:Czy w opublikowanej wersji odcinka 201 jest na końcu mowa też wyPIPowana czy ją słychać ? na torrentach jest wersja z PIP ;/

jak by Ci grozili fatwą to też byś wyPIPował taki odcinek :)

Awatar użytkownika
PanMarcepan

Post25 kwie 2010, 12:27

http://europabezislamu.blogspot.com/201 ... arnej.html

W sumie sie nie dziwie, ze wypipowali, pokazuje to tylko absurd obecnej sytuacji z islamem.

Cenzored... PIP PIP PIP...

Awatar użytkownika
jebedaya
Deska: FANATIC Skyrider 141 cm
Latawiec: LIQUID FORCE SPECTRUM II

Post25 kwie 2010, 13:29

No że imię PIPIPIP zrobili to nawet śmieszne jest ale cała końcowa przemowa też jest w PIPach ;/ a tam raczej chyba ciągle imienia PIP nie używali. Dziwne.

Awatar użytkownika
fando

Post25 kwie 2010, 17:14

jebedaya pisze:No że imię PIPIPIP zrobili to nawet śmieszne jest ale cała końcowa przemowa też jest w PIPach ;/ a tam raczej chyba ciągle imienia PIP nie używali. Dziwne.

Dziwne ? To zobacz ile musli jest w USA albo nawet przejedz się kiedyś do jakiegoś większego miasta w Holandii , Francji, Belgii czy innego kraju europy zachodniej to się przekonasz że powoli stajemy się mniejszością . Ostatnio nawet w pobliżu mojego domu zrobili fajny park i duży plac zabaw dla dzieci ... (w większości islamskich dzieci bo takie zamieszkują okolice ) i stoi tam wielki zakaz wprowadzania psów ( ale niestety nie chodzi tu o to że to plac zabaw i żeby pieski nie srały do piaskownicy ) tylko że dla nich pies to tak jak świnia czyli zwierze nieczyste więc wstępu do parku nie ma ! Przekonałem się z jaką zaciętością tego bronią bo chciałem spokojnie przejść sobie z psem przez ten park ( na smyczy oczywiście i z woreczkami na ewentualne kupy w kieszeni ) ale gdzie tam zaraz zlecieli się brodaci kolesie i z ryjem na mnie że tu nie wolno z psem ! Na nic moje próby tłumaczenia że tylko przechodzę i nie mam zamiaru tam spuszczać psa ze smyczy . :mrgreen:
PiPują w końcówce tego odcinka bo właśnie tak twórcy SP z tego wszechobecnego strachu się wyśmiewają .

Awatar użytkownika
PanMarcepan

Post26 kwie 2010, 12:32

http://wiadomosci.onet.pl/2160629,327,g ... ,item.html

Wychodzi na to, ze tworcy nic nie pipowali :| To sie naprawde dzieje :|

Wlasnie chcialem obejrzec poprzedni odcinek z mohametem... a tu takie info:
"Super Best Friends" is episode 68 of the Comedy Central series South Park, aired on July 4, 2001. Following controversy over the episode "201", as of April 22, 2010 the South Park Studios website no longer streams "Super Best Friends". The episode is replaced on the website with the notice: "We apologize that South Park Studios cannot stream this episode."[1]

A wiecej na ten temat z oficjalnym oswiadczeniem tworcow seriala o tym ze ich ocenzurowano: http://www.associatedcontent.com/articl ... html?cat=2

Awatar użytkownika
fando

Post27 kwie 2010, 12:39

odcinek Super Best Friends bez cenzury :)

http://www.xepisodes.com/episodes/504/S ... iends.html

kite666

Post24 maja 2010, 00:39

najlepszy odcinek tej serii to bez watpienia z KFC i rakiem jader hah

Awatar użytkownika
fando

Post24 maja 2010, 04:41

kite666 pisze:najlepszy odcinek tej serii to bez watpienia z KFC i rakiem jader hah

najlepszy dotychczasowy odcinek , bo to jeszcze nie koniec 14 serii ....na następna część czekamy do jesieni :)

Wróć do „Offtopic”