jebedaya pisze:No że imię PIPIPIP zrobili to nawet śmieszne jest ale cała końcowa przemowa też jest w PIPach ;/ a tam raczej chyba ciągle imienia PIP nie używali. Dziwne.
Dziwne ? To zobacz ile musli jest w USA albo nawet przejedz się kiedyś do jakiegoś większego miasta w Holandii , Francji, Belgii czy innego kraju europy zachodniej to się przekonasz że powoli stajemy się mniejszością . Ostatnio nawet w pobliżu mojego domu zrobili fajny park i duży plac zabaw dla dzieci ... (w większości islamskich dzieci bo takie zamieszkują okolice ) i stoi tam wielki zakaz wprowadzania psów ( ale niestety nie chodzi tu o to że to plac zabaw i żeby pieski nie srały do piaskownicy ) tylko że dla nich pies to tak jak świnia czyli zwierze nieczyste więc wstępu do parku nie ma ! Przekonałem się z jaką zaciętością tego bronią bo chciałem spokojnie przejść sobie z psem przez ten park ( na smyczy oczywiście i z woreczkami na ewentualne kupy w kieszeni ) ale gdzie tam zaraz zlecieli się brodaci kolesie i z ryjem na mnie że tu nie wolno z psem ! Na nic moje próby tłumaczenia że tylko przechodzę i nie mam zamiaru tam spuszczać psa ze smyczy .
PiPują w końcówce tego odcinka bo właśnie tak twórcy SP z tego wszechobecnego strachu się wyśmiewają .