Petycja do Teamu RSZ:))

Dyskusje nie związane z profilem forum.
Krowas

Post14 lis 2007, 19:48

Szanowne Panie i Panowie z RSZ...

Uprasza sie o NIE umieszczanie fotek z egiptu, NIE umieszczanie kobiet, ktore tam szaleja w neglizu i zaprzestanie opowiesci nt. tego miejsca:))

Bo jak czytam i ogladam to wszystko, siedzac w KUR***SKO zimnej Kopenhadze, to mnie normalnie krew zalewa:))) Dlatego, majac na uwadze moje zdrowie psychiczne, prosze o zaprzestanie wyzej wymienionej aktywnosci :D :D :D

a tak na powaznie, to wyglada to naprawde rajsko i juz planuje wyjazd do Was na wiosne:)

Pzdr:)) :D

Awatar użytkownika
Lukas
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post14 lis 2007, 21:13

Też się podpisze :)
Chcoaż również i wybieram się ale to jeszcze troche czasuu

Leeloo
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post15 lis 2007, 01:36

a ja wlasnie sie wybieram w sobote w odwiedziny do boga Re i mam rowniez zamiar zaopatrzyc kf.pl w swierzą dostawe fotosow z tawilli, rsz, i magawishu...
i co wy na to postulanci???

Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post15 lis 2007, 12:04

Leeloo pisze:a ja wlasnie sie wybieram w sobote w odwiedziny do boga Re i mam rowniez zamiar zaopatrzyc kf.pl w swierzą dostawe fotosow z tawilli, rsz, i magawishu...
i co wy na to postulanci???

jak takie jak w innym topicu to z miłą chęcią pooglądam :) (nie nie chodzi mi o te roznegliżowane silikony) Zwyczajne fajne foty kitesurfingowe z zajebiście innego miejsca niż Polska

Wróć do „Offtopic”