lesz do deski kupię

Trapezy, pianki, bary, linki, t-shirty i wszystkie inne rzeczy.
Awatar użytkownika
jasieksurf
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post23 mar 2006, 21:04

lesz do deski kupię

Gość

Post24 mar 2006, 07:25

daj se spokój, lepiej stracić deske niż mieć marmolade z twarzy ( i nauczysz się pływać pod wiatr bez deski)

nafrelim
Kontaktowanie:

Post24 mar 2006, 08:58

Zobacz na www.kitesurfari.com leash Oceanus Reel Board Leash Pro. To jest leash do deski na kołowrotku. Najciekawsze rozwiazanie jakie widziałem. Bardzo skaraca czas początkowych etapow nauki, co nie z zmienia faktu, że dopływac do deski trzeba się koniecznie nauczyć!
Używałem tego leasha poprzedni sezon. I mogę powiedzieć, że sie sprawdził.

Awatar użytkownika
jasieksurf
Kontaktowanie:

Post24 mar 2006, 09:44

Mam nadzieję że se głowy nie poobijam ponieważ będę pływał w kasku neoprenowym.

Gość

Post24 mar 2006, 14:43

Najczęściej spotykany uraz to : latawiec pociągnął cię konkretnie 10m,ty odwracasz odruchowo twarz i... dostajesz centralnie jak z procy denią w dziobek.Kask jest ok ale i tak nic tu nie pomoże (chyba że zsunął się na zęby :lol: )
P.S Kaszczywo neoprenowe jest do dupy,wybieraj tylko wzmacniane z plastiku od kanoningu lub Gatha

Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Kontaktowanie:

Post27 cze 2007, 10:25

Anonymous pisze:Najczęściej spotykany uraz to : latawiec pociągnął cię konkretnie 10m,ty odwracasz odruchowo twarz i... dostajesz centralnie jak z procy denią w dziobek.Kask jest ok ale i tak nic tu nie pomoże (chyba że zsunął się na zęby :lol: )
P.S Kaszczywo neoprenowe jest do dupy,wybieraj tylko wzmacniane z plastiku od kanoningu lub Gatha

trzeba zatem założyć zderzak na deskę albo załozyć kask do motocrosu :)

krzychu

Post28 cze 2007, 21:08

mam `swietny kask dla Ciebie , do niedawna też pływałem z leshem
RED ma dodatkowo zamontowaną szczene.

Awatar użytkownika
kiler
Kontaktowanie:

Post28 cze 2007, 22:41

Słyszałem ze podobno super sprawdza się jako lesz do deski zwijana 5 lub 8 metrowa smycz do psa.
Tylko musi to byc smycz do dużych psów żeby była odpowiednio mocna i najlepiej jak jest taśma a nie linka koszt około 70zł.
Przy jakimś nieudanym skoku rozwija się i nie dostajesz deską w głowe a poźniej deskę sobie przyciągasz wciskając zwijanie.

Ale ogólnie to chyba lepiej, bezpieczniej pływać bez lesza i poprostu dobrze opanowac bodydragi pod wiatr.

Pozdro

Awatar użytkownika
Indian
Latawiec: Cabrinha
Kontaktowanie:

Post29 cze 2007, 11:17

Kiler te zwijane smycze dla pasa to kicha szybko sie rozwala jak dostanie sie tam piasek do tego słona woda tragedia.

Wróć do „Akcesoria | Inne”