Cześć,
Jak w temacie - potrzebuję zimową pianeczkę, tylko klasowe sprzęty. Gdybym chciał kupić cokolwiek już bym miał, piszę tutaj bo szukam OKAZJI, nie sklepu.
Najlepiej ze zintegrowanym kapturem. tylko chest zip.
Pozdrawiam
Maciek
wenzel pisze:myślę że jako sklep też Ci znajdę w dobrej cenie Oneilla
z kapturem i FZ bo to tylko takie są
Superfreak , Pyrotech , Mutant
Jak jesteś zainteresowany ofertą centową pisz e-mail: sklep@kite24.pl
lub tel.601625878
opisy i fotki na http://www.kite24.pl
Pain IQ pisze:Cześć,
Jak w temacie - potrzebuję zimową pianeczkę, tylko klasowe sprzęty. Gdybym chciał kupić cokolwiek już bym miał, piszę tutaj bo szukam OKAZJI, nie sklepu.
Pozdrawiam
Maciek
Mikolpa pisze:Pain IQ pisze:Cześć,
Pozdrawiam
Maciek
O ciekawe. Pozwól proszę że przyłącze się do wątku bo też coś na zimę muszę kupić bo moja ostatniej zimy była już delikatnie mówiąc nieco nieszczelna![]()
Tak jak wyżej, OKAZJA/PROMOCJA, górna półka ciepła i szczelności ale raczej bez kaptura bo nie znam takiego przez który by się nie wlało przy ostrej glebie i cała szczelność w d...
kamyl pisze:Podrzucam dwie oferty ION Strike Semidry 5,5 DL 2015
viewtopic.php?f=11&t=64523
viewtopic.php?f=11&t=64519
gredy pisze:Mikolpa pisze:Pain IQ pisze:Cześć,
Pozdrawiam
Maciek
O ciekawe. Pozwól proszę że przyłącze się do wątku bo też coś na zimę muszę kupić bo moja ostatniej zimy była już delikatnie mówiąc nieco nieszczelna![]()
Tak jak wyżej, OKAZJA/PROMOCJA, górna półka ciepła i szczelności ale raczej bez kaptura bo nie znam takiego przez który by się nie wlało przy ostrej glebie i cała szczelność w d...
Mutant ma względnie szczelny kaptur a jeśli Cie dalej nie bedzie zadowalała jego szczelność, w komplecie masz kryze na szyje
Pain IQ pisze:Ściąganie front zipa onei to kurewny dramat, al j się ogarnie "metode" to już jest ok.
Jak pianka to tylko front zip i na lato i na zimę.
Woda wlewa się do środka po ostrych glebach, ale nie przez kaptur (ten jest zajebiście szczelny). Tylko przez zapięcie kaputra.
Mój oneill jest bardzo bardzo ciepły ale na prawdziwą zimę dorzucam docieplacz, aby nie czuć tej zimnej wody wlewającej się przez szyję. Po z tym przez rękawy i nogawki też sporo się wlewa. Dokupiłem rzepy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości