http://forum.landkiting.pl/topic5889.html
A tania i w miare działająca zrywka to chyba najlepsza będzie snapszekla

Looser pisze:Do Best Ts próbuję go zrobić. Wieczorem wywalę karabinek i dam coś innego. Linki 20m, nie te ze zdjęciaTo jest tylko poglądowe zdjęcie (google)
![]()
Pływam dopiero rok, ale i tak mnie to nie zniechęciło to zrobienia własnego baru.![]()
(...)
Starych barów też szukałem, jak znalazłem to cena mnie przeraziłaTak stary rocznik może jeszcze tyle kosztować
wenzel pisze:proponuję Gin Tonic 2014 używany w dobrym lub bardzo dobrym stanie z 300zł . To po co narażać własne zdrowie i robić coś niepewnego ?
Starych barów też szukałem, jak znalazłem to cena mnie przeraziłaTak stary rocznik może jeszcze tyle kosztować
Ja myślę czy nie zrobić sobie samemu baru, ale tak porządnie - tj. linki takie jakie chce, zrywka i bar też, jedynie tanie zamienniki to z żeglarskiego bloczek/dwa, pierścień stalowy ze dwa-trzy stopery i linka do trymera. Ale wszystko wysokiej jakości tylko bez znaczka kajtowego - oczywiście, że cena na zupełnie innym poziomie niż 300.
Looser pisze:Tak mogą być połączone linki ?
Looser pisze:Na pewno nie przestanę go robić, wolę zaliczyć parę glebtrochę mi doradzicie i bar będzie gotowy.
Dlatego nawet własna konstrukcja będzie mi odpowiadać
BraCuru pisze:Podziwiam wiarę w swoje umiejętności ale już nie zazdroszczę Ci jej skutków
Wyleczyłem się z nieprzemyślanych eksperymentów jak, bodajże w 2008, oblatywałem z funflem pierwszego Wainmana na dwóch linkach
gredy pisze:wenzel pisze:proponuję Gin Tonic 2014 używany w dobrym lub bardzo dobrym stanie z 300zł . To po co narażać własne zdrowie i robić coś niepewnego ?
wenzel pisze:pasuje do większości ( identyczne rozwiązanie jak Sling ) ma też na końcach linek nośnych i sterujących przedłużki około10cm jak fota tylko nośne mają jedno ustawienie ( jeden węzeł ) . Odpinasz z nośnych lub zamieniasz stronami i masz do innego rozwiązania ( tam gdzie przy latawcu są węzły zamiast oczek )
Slingshot
Gingredy pisze:wenzel pisze:proponuję Gin Tonic 2014 używany w dobrym lub bardzo dobrym stanie z 300zł . To po co narażać własne zdrowie i robić coś niepewnego ?
A przypadkiem Gin ,nie ma trymowanych odwrotnie
linek ,niż reszta barów ??![]()
Jeśli tak,to do innych szmatek nie polecam go podpinać![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości