cześci do barów Naish
Linki , stopery , przedłuzki ,chickien fingery,trim line pulley itd...
Tomo_ex pisze:Witam jaka jest cena przedłużek 4 m do naisha?rozumiem że są jak oryginalne niebieskie 2x i 2x czerwone? i proszę mnie uzmysłowić do czego są w komplecie dodawane przedłużki linek ...do baru czy latawca bo nikt mi nie jest w stanie udzielić odpowiedzi.Ja kupiłem komplet bar z latawcem 10,5 i przedłużek nie było.
Pozdrawiam
Emil pisze:A macie w ofercie linki które są na stałe przy latawcu, do których przypina się linki od baru?
interesują mnie linki do torcha 9m z 2008 roku. ( myślę że do 2010 się nie zmieniły dużo i są takie same ale to chyba lepiej będziecie wiedzieli)
kowalm pisze:Siema,
potrzebuje linki po której "chodzi" bar, urwała mi się w barze z 2009 z standardloopem, wolałbym zostać przy tym systemie ale z tego co pamiętam nie macie już takich CL na stanie?
Jak nie to da się dopasować do tego baru CL + depower od smartloopa![]()
ile mnie ta przyjemność będzie kosztować i jak z dostępnością
pzdr
wenzel pisze:Emil pisze:A macie w ofercie linki które są na stałe przy latawcu, do których przypina się linki od baru?
interesują mnie linki do torcha 9m z 2008 roku. ( myślę że do 2010 się nie zmieniły dużo i są takie same ale to chyba lepiej będziecie wiedzieli)
cos bedzie o jakie chodzi ? nosne ,sterujace czy od 5-tej ?
Emil pisze:wenzel pisze:Emil pisze:A macie w ofercie linki które są na stałe przy latawcu, do których przypina się linki od baru?
cos bedzie o jakie chodzi ? nosne ,sterujace czy od 5-tej ?
potrzebuje nośne i sterujące, te krótkie które są przy latawcu na stałe i tylko się zmienia czy kajt ma skręcać szybciej czy wolniej, czarne nośne i kolorowe sterujące
baskiet pisze:Potrzebuje 3 linki dwie nośne i jedna sterującą niebieską 20m do naisha helixa 2008r. Może być komplet jeżeli taniej wyjdzie. Jaki byłby koszt??
k_gabra pisze:baskiet pisze:Potrzebuje 3 linki dwie nośne i jedna sterującą niebieską 20m do naisha helixa 2008r. Może być komplet jeżeli taniej wyjdzie. Jaki byłby koszt??
linki wymieniaj parami...
baskiet pisze:k_gabra pisze:baskiet pisze:Potrzebuje 3 linki dwie nośne i jedna sterującą niebieską 20m do naisha helixa 2008r. Może być komplet jeżeli taniej wyjdzie. Jaki byłby koszt??
linki wymieniaj parami...
To w takim razie jaki bylby koszt kompletu??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości