Książka KITE Szkoła Kitesurfingu + CD-HIT-NOWOŚĆ

Trapezy, pianki, bary, linki, t-shirty i wszystkie inne rzeczy.
ProSport

Post13 maja 2011, 10:21

Książka zawiera PŁYTĘ CD z filmem instruktażowym o kitesurfingu oraz drugim pokazowym a także kilka dodatków. Film przeznaczony jest zarówno dla początkujących, którzy znajdą tu szczegółowe zagadnienia teoretyczne i praktyczne, jak i dla tych, którzy chcą utrwalić sobie zdobytą już wiedzę, zaczynając od wyposażenia i przygotowania do startu, przez relaunch z wody i bodydragi aż po pierwsze skoki ollie

opis tego co znajdziecie w książce http://surfmix.com/index.php?mod=detail ... strona=633

seba76
Deska: Nobile NHP/50Fifthy
Latawiec: Cabrinha/North/Wainman
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 4 razy
Kontaktowanie:

Post17 maja 2011, 14:19

Witam

Powiem szczerze Największe "Bubel" jakie Kupiłem do chwili obecnej. Jeżeli ktoś nazywa ta Książką i jak pisze cytuje :

.....Udało się!
Po ponad dwóch latach od pierwszego - wydaliśmy właśnie drugie poprawione wydanie PIERWSZEJ i nadal JEDYNEJ w Polsce książki/podręcznika do nauki kitesurfingu! .............

to pozostaje być Szczęśliwym że nie Miałem do Czynienia z Pierwszym Wydaniem

Jak opisuje sam Wydawca Popadający chyba w samouwielbienie cyt: ............ A wewnątrz jest jeszcze lepiej. Książka ma 160 stron, jest napisana fajnym, lekkim i przyswajalnym językiem i zawiera świetne foty. Jako dodatek....

ZADAJE pytanie gdzie te Świetne FOTY ?????? opisy - beznadziejne - nie wspominając o Płycie CD dołączonej w kopercie z której dużo się nie dowiemy - Więcej znajdziemy na Youtubie lub forach internetowych.

Podsumowując - Najlepszą Książką na Rynku o Kitesurfingu pozostaje według mnie - wydanie Piotra Kunysza"Kitesurfing - bezpieczny i łatwy" to sie nazywa Książka a Film Instruktażowy - "Loty Kontrolowane".
Informuje ze jest to moja niezależna Ocena - wypowiedz i nie mająca na Celu w jakikolwiek sposób Promowania innych Książek lub Materiałów Instruktażowych o kitesurfing.

PS: postarajcie się troszkę za nim nazwiecie swoja Książkę Książką bo jak widać cyt: ...Ziomek męczył się cały luty i marzec, ale znów stworzył piękne dzieło :) ... z Dzieła nic nie Wyszło a pieniążki wydane w błoto

z Pełnym Szacunkiem do Autora
Seba

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post18 maja 2011, 00:05

seba76 pisze:
z Pełnym Szacunkiem do Autora
Seba

Sebastian - opisy które cytujesz dziś w 2011 roku - wyszperane z sieci, tak wiem-wiem - w tym również z www.WAKE.PL - to słowa pisane ZARAZ po wydaniu książki...
a DRUGA :idea: polska książka nie może być NAJlepszą - bo żeby tak było - musiało by ich być TRZY :wink:
może być TYLKO lepszą :idea:

pomijają fakt, że PISANA była ponad 4 lata po "SZKOLE KITE" , mojego autorstwa
więc jeśli ktoś trafi na tę drugą jako na swoją pierwszą - faktycznie stwierdzi w dużej mierze "powielenie treści", nieco poszerzone
a na pewno z ładniejszymi zdjęciami..
tylko jeśli faktycznie to powielenie treści jest - a co do tego nie mam wątpliwości - to wróśmy do faktu:
KTÓRA byłą pierwsza.. = KTÓRA była "wzorowana" ..dyplomatycznie rzecz ujmując..

przyznaję , że moja książka traci już dziś wieloma zdezaktualizowanymi niuansami..
ale wiem, że TYSIĄCOM kitesurferów JEDNAK BADZO ona pomogła.. i POMAGA nadal.. wysyłamy jej w świat codzień kilka-kilkanaście sztuk
TWOJE zdanie naprzeciw ponad TYSIĄCOWI komentarzy ludzi, którym chciało się go udzielić:

http://allegro.pl/show_user.php?uid=2029749

trudno by COKOLWIEK wyprodukowane PO kilku latach było GORSZE?
zgdzisz się?

inna sprawa , że JA nie ośmieliłbym się nazwać jej obecnie "NOWOŚCIĄ" :lol:

pzdr

seba76
Kontaktowanie:

Post18 maja 2011, 01:40

Witam

Zawiodłem się na Twojej książce to tyle z mojego punktu Widzenia - a jako Czytelnik wyraziłem Swoja opinie. Pozostaje mieć tylko nadzieje ze Ktoś opublikuje Książkę w której jest coś Więcej oprócz rozkładania latawca i tzw iko1 iko 2 iko3
PS:tez zakupiłem ja na Allegro

Pozdr.Seba

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post18 maja 2011, 11:40

seba76 pisze:
Zawiodłem się na Twojej książce to tyle z mojego punktu Widzenia -
PS:tez zakupiłem ja na Allegro

to na szczęście możesz ją tam ponownie sprzedać :idea:
na używane egzemplarze również jest wielu chętnych..

pzdr

seba76
Kontaktowanie:

Post19 maja 2011, 02:44

juz sprzedana (-:

Gość

Post23 maja 2011, 17:22

Mam taka sztukę na opych - jak coś to pisać. sprzedam za parę złociszy (1/3 nowej ceny) bo nie jestem zalogowany na alle...

Gumi$
Deska: Cabrinha Custom + LF Vantage
Latawiec: Torch
Kontaktowanie:

Post23 maja 2011, 21:26

Patrząc na książkę kunyszową i Ziomka to nie ma specjalnie porównania. Na Ziomka plus.
Chociaż przy kunyszowej się pośmiałem :lol:
No nic, co może przedstawić osoba która robi coś bez papierów...

Wróć do „Akcesoria | Inne”