Cena wywoławcza: 699,95zł
Cena "Kup Teraz": 850,00zł
Kontakt
Tel: 604 279 272
Mail:krzysztofklehr@vp.pl
Mam do sprzedania deseczke Nobile 555 130x39. Zakupiłem ją 3 lata temu w idealnym stanie i używałem zgodnie z przeznaczeniem. Świetna pierwsza deska + niedroga.
Sprzedaję ją tylko dla tego, że na oku mam nowa, bardziej zaawansowana dechę - na którą zbieram fundusze.
Kiteboard nie był nigdy katowany, ani nie był naprawiany czy klejony. Parę delikatnych (powierzchownych) rysek - nie mają absolutnie żadnego wpływu na właściwości dechy. Finy całe - mocno przykręcone - zero luzów.
A tu wklejam opis tego modelu z jakiegoś sklepu internetowego:
Zwycięzca wielu testów desek prowadzonych przez światowe czasopisma kitowe. Linia 555 została zaprojektowana w celu zapewnienia wysokiego komfortu podczas pływania. Łatwość wykonywania ewolucji na wodzie daje riderowi frajdę i pomaga osiągać postępy na każdym poziomie i w każdych warunkach. Udoskonalona konstrukcja daje szybkie wejście w ślizg, wyjątkowy pop i dobre zachowanie się deski na chop water. Wielu riderom łatwość pływania pozwoli na szybki progres umiejętności, a odpowiednia kontrola i czucie deski zapewni pewność siebie.
W skład zestawu wchodzi:
Deska NOBILE 555
4x Finy G10
Padsy
Footstrapy
Rączka
Wysyłka kurierem na następny dzień – 25zł , pobranie 30zł
Możliwy odbiór osobisty w Krakowie/Jordanowie (proszę o kontakt przed zakupem)
Deska jest wystawiona na kilku portalach więc zastrzegam sobie prawo wcześniejszego zakończenia aukcji.
Real foto deseczki