SPRZEDAM - DESKA NOBILE 555 130 x 39 BARDZO TANIO;)

Deski do kitesurfingu.
FLOW
Latawiec: ozony
Kontaktowanie:

Post28 wrz 2012, 13:29

http://allegro.pl/deska-nobile-555-kiteboard-130-x-39-kite-kitesurf-i2676437813.html?source=oo

Cena wywoławcza: 699,95zł
Cena "Kup Teraz": 850,00zł

Kontakt
Tel: 604 279 272
Mail:krzysztofklehr@vp.pl

Mam do sprzedania deseczke Nobile 555 130x39. Zakupiłem ją 3 lata temu w idealnym stanie i używałem zgodnie z przeznaczeniem. Świetna pierwsza deska + niedroga.
Sprzedaję ją tylko dla tego, że na oku mam nowa, bardziej zaawansowana dechę - na którą zbieram fundusze.

Kiteboard nie był nigdy katowany, ani nie był naprawiany czy klejony. Parę delikatnych (powierzchownych) rysek - nie mają absolutnie żadnego wpływu na właściwości dechy. Finy całe - mocno przykręcone - zero luzów.

A tu wklejam opis tego modelu z jakiegoś sklepu internetowego:
Zwycięzca wielu testów desek prowadzonych przez światowe czasopisma kitowe. Linia 555 została zaprojektowana w celu zapewnienia wysokiego komfortu podczas pływania. Łatwość wykonywania ewolucji na wodzie daje riderowi frajdę i pomaga osiągać postępy na każdym poziomie i w każdych warunkach. Udoskonalona konstrukcja daje szybkie wejście w ślizg, wyjątkowy pop i dobre zachowanie się deski na chop water. Wielu riderom łatwość pływania pozwoli na szybki progres umiejętności, a odpowiednia kontrola i czucie deski zapewni pewność siebie.

W skład zestawu wchodzi:
Deska NOBILE 555
4x Finy G10
Padsy
Footstrapy
Rączka

Wysyłka kurierem na następny dzień – 25zł , pobranie 30zł
Możliwy odbiór osobisty w Krakowie/Jordanowie (proszę o kontakt przed zakupem)

Deska jest wystawiona na kilku portalach więc zastrzegam sobie prawo wcześniejszego zakończenia aukcji.

Real foto deseczki
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Deski”