CLASH REINCARNATION 138x40,5 2013 TANIO!

Deski do kitesurfingu.
Kuba Gdynia
Deska: NHP
Latawiec: RRD, SLINGSHOT
Postawił piwka: 31 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post13 cze 2014, 09:47

Ziomek. pisze:
Viren pisze:miło mi to słyszeć, ale ja pytałem o pady od nobile ;) już mam upatrzone 2014 i 2013, teraz muszę wybrać pomiędzy nimi. Pytam czy jest możliwość NIE wiercenia w padach z 2013r, chyba że nie ma różnicy między 2013 a 2014 (inny rozstaw śrub)?

..czy jest tu jeszcze ktoś, kto pływa dłużej, nie jest związany z marką i używa IFSów? (btw: genianle do one footów a zwłaszcza board offów ..robią się same :thumb: )

peae

Tak, jestem to ja - pływam bo pływam, ale szukam czegoś innego :) mimo wszystko przy cenie desek N (niestety sprzedawanych w komplecie) ładowanie od razu kasy w PORZADNE pady/strapy boli... Doliczyć można do ceny deski +/- 350 pln:( BTW stare ifs były ok...Po co zmiany na sile

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post14 cze 2014, 09:07

Kuba Gdynia pisze:.. mimo wszystko przy cenie desek N (niestety sprzedawanych w komplecie) ładowanie od razu kasy w PORZADNE pady/strapy boli...

..szkoda więc, że Nobile nie daje opcji kupna deski bez strapów, jak wiele firm..

peace

Kuba Gdynia
Deska: NHP
Latawiec: RRD, SLINGSHOT
Postawił piwka: 31 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post14 cze 2014, 10:12

Ziomek. pisze:
Kuba Gdynia pisze:.. mimo wszystko przy cenie desek N (niestety sprzedawanych w komplecie) ładowanie od razu kasy w PORZADNE pady/strapy boli...

..szkoda więc, że Nobile nie daje opcji kupna deski bez strapów, jak wiele firm..

peace

Ciężej byłoby uzasadnić wysoką cenę blatu :) tak, to wiesz, że masz kpl z ifs za 550????(katalog)?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Wróć do „Deski”