Dorzucam foty, tak jak pisałem - stan bardzo dobry, pady, strapy i finy oryginalne skywalkera. Używana dwa tygodnie na hellu i miesiąc na Rhodos, na padach i strapach nie widać w ogóle śladów zużycia, dzisiaj przykręciłem finy, które były zdjęte na czas podróży i potem kiedy deska zbierała kurz. Naklejki nie zasłaniają żadnych skaz, na życzenie nowego właściciela mogą zniknąć bez śladu Tak wygląda większość krawędzi
A tak wygląda krawędź w najbardziej zużytym miejscu, innych brzydkich fragmentów tak naprawdę nie ma.
OMFG, nie wyświetliło mi jakoś, że są nowe posty, już wysyłam.
Dodatkowo najpewniej będę w przyszły piątek jechał na Hel i posiedzę tam trochę ponad tydzień, więc jest możliwa opcja z przekazaniem sprzętu na miejscu, bez pośrednictwa poczty polskiej
szycha7 który miał kupić ode mnie dechę jakoś nie odpowiada na moje maile, więc generalnie deska jest znowu na sprzedaż. Do odbioru do piątku (7 sierpnia), około godziny 16 w Warszawie, od 8 do 16 sierpnia na Helu.
cena: 750 zł do negocjacji (jeżeli odbiór będzie osobisty => nie będę musiał wysyłać deski)