Smokie pisze:Mareczku to i tak dla większej większości jest kompletna abstrakcja czy na wodzie czy w powietrzu

btw backmobe 9

Ej no wyobrażam sobie. Ale skoro mówimy tu o najlepszych triczkach to trzeba stawiać wysoko poprzeczki. Zobacz jak poszedł poziom w tym roku w górę. Ja myślałem że już BJ 7 jest fizyczną granicą kejta a tu się okazuje, że zaraz do 9 się będą przymierzać. Przez jakieś ostatnie 3 sezony pekry niewiele się w sumie działo nowego i wszyscy bawili się tylko w obniżanie kajtów i większą prędkość przy wybiciu. Teraz odpalam sobie heaty z Nowej Kaledoni i oglądam lepsze tricki niż w editach z początku sezonu!!! No już właściwie heatu bez BJ 5 teraz nie zobaczysz. A wiadomo, że pływanie w zawodach to inna bajka.
Jestem tym mocno podekscytowany, bo czuję, że progres w kajcie w następnym sezonie utrzyma to zabójcze tempo i zobaczymy rzeczy, które wszyscy uważali za niemożliwe. Ej w ogóle wyobraź sobie jakby wymyślili robienie blind judga osmozis! Mogliby później robić takie BJ 5 albo do blinda- wyglądałoby to cudownie. Cały podwójny z jednej ręki!!!