Myślę że było by dobrze aby sprzęt oferowany w dziale sprzedam posiadał informację dotyczącą jego ceny i aby było to obligatoryjne.
Upierdliwe jest czytanie i pytanie o każdy produkt tak jakby to była tajemnica ile ktoś chce za coś .
smithpl pisze:A no tak ale forum powinno być głównie dla użytkwonika a jak sklep chce być w top10 to niech płaci za reklamę.
unhooked pisze:Wynik ankiety przewiduje w ten sposob: zwykly uzytkownik zaglosuje na "tak" a BIZNES zaglosuje na "nie"...
Ziomek. pisze:unhooked pisze:Wynik ankiety przewiduje w ten sposob: zwykly uzytkownik zaglosuje na "tak" a BIZNES zaglosuje na "nie"...
Tyś widzioł![]()
a a mam etykietkę bYznes a ZAWSZE jestem ZA ceną i ją podaję - w odróżnieniu od tłumu prywaciarzy![]()
NOBILE 2 HD 2011 131x40 NOWA w dobrej cenie ;]Ziomek. pisze:cześć
został nam na sprzedaż ostatnia sztuka tej deski
nowa
......
info o cenie na priv lub mail: wake@wake.pl
pzdr
Ziomek. pisze:
cen często nie podaje ten, kto sie jej wstydzi z powodu za dużych cyfr - i buja się z ogłoszeniem i zapytaniami o cenę tygodniami, czasem miesiącami..
stek pytań o cenę pod ofertą świadczy, że najczęściej nie jest ona przychylna kupującym..
pzdr
NOWE NOBILE w super cenach T5 131/40 2 HD 131/40Ziomek. pisze:cześć
zostały nam dwie ostatnie sztuki NOWYCH desek Nobile
które teraz możemy już sprzedać w bdb cenie :]
......
ceny blatów na maila: wake@wake.pl
ewentualnie ze strapami/padsami IFS PRO 2012 ..choć ich ceny zachęcające akurat nie są..
pzdr
zaq pisze:popieram, skoro to "oferta handlowa"- jej częścią powinna być cena.
oferty bez ceny i sztuczne podbijanie, to pseudomarketing.
smithpl pisze:Myślę że było by dobrze aby sprzęt oferowany w dziale sprzedam posiadał informację dotyczącą jego ceny i aby było to obligatoryjne.
Upierdliwe jest czytanie i pytanie o każdy produkt tak jakby to była tajemnica ile ktoś chce za coś .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości