Teneryfa z dwójką małych dzieci - jaki hotel?

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
Martinez
Lokalizacja: Jestem z Gdyni, bo temu cholernemu bocianowi nie chcialo sie leciec na Hawaje... Nie cierpie drobiu

Post25 cze 2011, 09:53

Witam
Mam pytanko jak w temacie postu, Gdzie, do jakiego hotelu wybrać się z dwójką maluchów lat 1 i 3? Ewentualnie inne polecane kierunki Kite'owo - rodzinne. Tak aby wilk był syty i owca cala :) Wybrac sie chcialbym w drugiej polowie sierpnia. Za wszelkie sugestie z góry wielkie dzięki.
pozdr

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post28 cze 2011, 13:01

Niestety oficjalnie nie ma w PL biurach wycieczek do Hoteli w Medano ale spróbój zapytać w www.boardtravel.pl
Darek ma obcykane Medano na cacy.

Awatar użytkownika
ni_knight
Deska: Laluz,Poison,Pescado 5'9
Latawiec: RPM,Bandit,Obsession,Passion
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 8 razy

Post28 cze 2011, 14:18

oficjalnie nie ma w PL biurach wycieczek do Hoteli w Medano

Ja byłem w tym roku w maju na 2 tygodnie z Alfastar w hotelu Medano.
http://alfastar.pl/kraj,Teneryfa/kurort,El+Medano/hotel,El+Medano/id_hotelu,1399/

Spot jest rzut beretem od hotelu - kilkaset metrów. Warto mieć samochód, aby w bezwietrzne dni objechać wyspę. W maju wiało tak sobie (około 40% dni > 4B), ale w lipcu/sierpniu powinno być znacznie lepiej. Gorzej z rozrywką dla dzieci na miejscu. Jest mały plac zabaw przed hotelem i plaża do grzebania w piasku (ale mojemu 1.5 latkowi to wystarczyło + kilka wycieczek na inne plaże, zawsze jakieś towarzystwo do zabawy było)

pozdrawiam,
Szymon

Awatar użytkownika
Pedros
Kontaktowanie:

Post16 lip 2011, 23:35

Ja z dzieckiem 6 letnim byłem na Kosie hotel Royal Park - spotk i baza kitowa tuz przy chotelu - za tydzien lece ne feurte hotel tindaya całkiem blisko do rene egil

mkmiec
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post17 lip 2011, 22:59

Polecam jakis hotel w rejonie Los Cristianos i Las Americas. Wynajecie samochodu C2 to 55 EUR na 3 dni i dojazd to zaden problem. Na poludniu jest wiecej atrakcji dla dzieci i wiecej sie dzieje za dnia oraz noca dla rodziny. Akurat jestem na Teneryfie wiec mozeliwe, ze w jakis sposob moglbym pomoc. Wieje codziennie ;)

Awatar użytkownika
pink500
Deska: nobile; skywalker
Latawiec: cabrinha, nobile

Post27 wrz 2011, 14:43

na przyszlość jak w kilka osób to taniej i wygodniej wynająć apartament- w sensie mieszkanie samodzielne niż placić za hotel, mam taki 2 pokoje - w Los Cristianos właśnie

Wróć do „Forum Główne”