Smokie pisze:Regulamin moglby byc w miare jednolity na wiekszosci zawodow w Polsce pod Waszym patronatem.
Dokładnie z takiego założenia wychodzimy. W marcu mieliśmy już gotowy regulamin ale z przyczyn niezależnych od dobrej woli Zarządu PSKite nastąpiło bardzo poważne opóźnienie. Dlaczego - mam nadzieję, że wyjaśnimy to sobie na Walnym a nie na Kiteforum.
W międzyczasie Regulamin PP PSKite znalazł się na naszej stronie. Okazało się jednak że oragnizator Forda miał inną wizję regulaminu.
W tej chwili Zarząd w pocie czoła dopina szczegóły i może już wieczorem będzie opublikowany regulamin Forda wg którego otworzymy szczęśliwy, mam nadzieję, sezon 2011.
Mam również nadzieję, że ten poważny poślizg nie wpłynie na frekwencje a zawodnicy jak zwykle okażą się profesjonalni i przyjadą rywalizować w sportowej atmosferze.
Więcej o zawodach napiszę po ogłoszeniu światowej klasy Regulaminu.
PS.
Przygotowuję również arkusz oceny zawodów gdzie członkowie PSKite po każdej edycji dokonają indywidualnej oceny (między innymi pracy PSKite, sędziów, organizatorów, dyrektora, asekuracji itp).