http://www.groupon.pl/deals/warszawa-ex ... ign=Varies
Jak przeczytałem dzisiaj, że chcą szkolić na Zegrzu to się trochę przeraziłem... Gdzie? W jaki sposób? Odradzam wszystkim takie pomysły, ale może będą wyciągać na środek zalewu?
march_in pisze:kupony tylko na iko 1a moze maja motorowke i wywoza na srodek, tak w trakcie regat np
Boruch pisze:Akurat znam Twój sposób szkolenia - w zeszłym roku robiłem kurs w Aloha, i jakość rzeczywiście jest bardzo ok szczególnie jeśli chodzi o liczebność grup i podejście do osób, które się szkolą.
Co do tych grup, które on/ona/oni podali, są duże, ale można by czystą teorię w takiej grupie zrobić.
Nie bronię tej szkoły czy autora, ale może jednak należało by dać im szanse / zobaczyć jak i co a dopiero potem wysnuwać jakieś daleko idące wnioski. A co do samego sposobu w jakim napisany jest ten anons, wiesz że to część akcji promocyjnej, pewnie stargetowanej na jakiegoś konkretnego odbiorcę, np takiego, który nie wyjedzie w ciemno ani nie puści swojego dziecka na pólwysep, a jest z W-wy i na zegrze może sobie pojechać - zobaczyć co i jak. Więc nie skreślałbym ich na samym początku, ale podszedłbym raczej z dużym dystansem.
przemass pisze:Z akcji promocyjnej mam bekę bo widać że pisał to bardziej ktoś kto kitesurfing zakończył na obserwacji latających przedmiotów a nie na pływaniu, no ale może to niektórych przekona...![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 11 gości