Badanie MillwardBrown - poszukiwani instruktorzy

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Iwona

Post08 gru 2010, 12:02

Witajcie,

firma MillwardBrown SMG/KRC organizuje także po raz kolejny spotkanie z osobami, które są związani z kitesurfingiem zawodowo – są instruktorami w tej dziedzinie.
Godzinne wywiady chcielibyśmy przeprowadzić w Warszawie w środę 15-tego grudnia lub czwartek 16-tego grudnia 2010 roku oraz w Krakowie 15-tego grudnia 2010 roku. Za uczestnictwo w spotkaniu oferujemy gratyfikację.
Jeśli jesteście zainteresowani, proszę o zgłoszenie na priv albo mailowo na adres: iwona.sierocinska@moliera.smgkrc.pl do 14-tego grudnia 2010 r.
Zapraszamy :)

Pozdrawiam, Iwona

Iwona

Post10 gru 2010, 19:16

Witajcie, zakończył się nabór do projektu krakowskiego. Dzięki za zgłoszenia! Nadal poszukujemy osób z Warszawy - jeśli ktoś chętny, proszę o kontakt.
Pozdrawiam,
Iwona

Awatar użytkownika
slawek
Postawił piwka: 18 razy
Kontaktowanie:

Post10 gru 2010, 19:25

hejas iwona! fajne imie, grasz moze w jakis zespole?

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post11 gru 2010, 09:36

Jak zobaczyłem to ogłoszenie, to od razu pomyślałem, że to ta sama firma, która robiła badania na wiosnę.

Super profesjonalizm, zamiast zrobić coś zajebistego, to kolejny raz pakuja kasę do śmietnika.
Najlepiej będzie, jak za kupe kasy dostana zwrotne info, że ich działania w ostatnim sezonie nie miały żadnego wpływu na postrzeganie marki.

Po telefonie Pani odmówiłem, gdyż nie chcę im dalej "podpowiadać".

Lepiej dali by więcej swoim zawodnikom albo na nagrody finansowe na zawodach ale przecież można inaczej :?
Może też mają kasę na badania i nie moga jej przeznaczyć na inne cele :?

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post11 gru 2010, 14:35

...pomijając fakt, że większość instruktorów zajmujących się ZAWODOWO kite, w grudniu raczej nie przebywa w PL. Gdyby to było jeszcze 15 lipca...może może ;)

pozdrawiam i życzę powodzenia

Wróć do „Forum Główne”