Zapraszam na świeżutką stronkę suczek z polski rodem:
http://www.su-2.com
Będę wdzięczny za wasze uwagi, spostrzeżenia, krytykę.
Z góry mówię, że zdjęcia w galeriach są z wielu miejsc na świecie ale od jednego adresata. Czekam na albumy reszty zespołu oraz UWAGA, UWAGA na Wasze zdjęcia desek SU-2 wyprodukowanych od początku do 2006 roku. Jeśli chcecie się pochwalić to proszę podeślijcie zdjątka a ja wrzucę najlepsze do galerii sprzętu.
Poza tym przyznam, żę strona może zawierać błędy wynikających z mojego przepracowania. Nie sądziłem, że to tak wyczerpująca robótka.
Parę słów o stronie. Niestety zabrakło mi czasu aby przetłumaczyć ją na polski. Obiecuję, że wersja 2011 będzie również nietylko w polskim języku. Angielski każdy ogarnia lepiej czy gorzej więc na pewno znajdziecie to co Was interesuje czyli: różnice pomiędzy klasami desek, jaki rozmiar dobrać.
Tworząc stronę chcieliśmy pokazać deski SU-2 od kuchni i sprzedaliśmy parę mam nadzieję interesujących faktów, które pomogą zrozumieć, że to nie tylko kawałek bambusa, pianki i paru śrubek.
Strona nie zawiera żadnych graficznych wodotrysków. Jest bardzo skromna pod tym względem. Bardziej zależało mi na sprzedaży faktów, informacji niż czarowania fajerwerkami.
Mam nadzieję że stonka ta faktycznie pomoże w najlepszym doborze deski.