chodzi mi o taką pompkę, która dała by się przestawić na pompowanie tylko na wcisk, tak by wyciąganie tłoku było "bezbolesne"
czy jakaś firma robi takie pompki ?
__kater__ pisze:chodzi mi o taką pompkę, która dała by się przestawić na pompowanie tylko na wcisk, tak by wyciąganie tłoku było "bezbolesne"
czy jakaś firma robi takie pompki ?
felix8024 pisze:
moze taka bajerke sobie przerobic i wyrzucic te pompki...
nieporęczne to i sie jeszcze psuje na mase
machanie mi nie przeszkadza, przeszkadzało tylko jak mi strzeliło w kręgosłupie już 2 raz podczas wyciągania tłoka pod sam koniec gdy jest najtrudniej (nie da się przyjąć obciążenia na nogi) do tego stopnia, że myślałem o flysurferze (bez przetestowania)
z tego co wiem to wielu osobom strzela "zaraz nad dupą" od pompowania tylko jakoś nie mają śmiałości o tym pisać
GURU 10.5 pisze:(...) rozkręcasz pompkę usuwasz gumkę z jednego zaworka i masz pompkę jednostronnie pompującą![]()
..tak w każdym razie można było zrobić w starszych moich pomkach F-one i Gaastra, i chyba wiele się w konstrukcji pompki nie zmieniło
feel pisze:GURU 10.5 pisze:(...) rozkręcasz pompkę usuwasz gumkę z jednego zaworka i masz pompkę jednostronnie pompującą![]()
..tak w każdym razie można było zrobić w starszych moich pomkach F-one i Gaastra, i chyba wiele się w konstrukcji pompki nie zmieniło
witam, czy z pompka RRD tez tak sie daChodzi mi konkretnie o ta:
viewtopic.php?f=11&t=30465
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości