http://kitemovement.com/2009/01/31/nobile-n62/
Dubaś pisze:Witam,
Smutno mi to pisać szczególnie po przeczytaniu jak to Pan Nobile buduje wspaniałe imperium kitowe w Polsce.
Pozdrawiam i mam nadzieje ze wszyscy co mieli okazje zobaczyc tym bardziej przetestowac Rabity wiedzą o czym piszę
Crazy Horse pisze:No a co tam, jak Loop'owcy pocięli kiedyś Rhino, to Nobilowcy nie moga pociąć Wainmanna![]()
Dubaś pisze:No niby tak wszstko można tylko niech sie nie nazywaj shap'erami na czele z shinem, zamiast nazwy Nobile powinni mieć na kitach logo Xerox.
A co do loop'ów to nie ma problemo można te firmy porównywać ale nie sądze żeby Pan Nobile chciał się porównywać do nich.
mleczny pisze:Dubaś pisze:No niby tak wszstko można tylko niech sie nie nazywaj shap'erami na czele z shinem, zamiast nazwy Nobile powinni mieć na kitach logo Xerox.
A co do loop'ów to nie ma problemo można te firmy porównywać ale nie sądze żeby Pan Nobile chciał się porównywać do nich.
Dubaś jak bys doczytal watek na hanglos do konca to bys nie pisal takich glupot.
Na dole masz cos co powinno ci wytlumaczyc ze choc masz krolika na latawcu to plywasz na Blade czy Eclipse z logo Waimana))) hehehe
"not copied,
all these kites are made by the same designer.
Eclipse, Blade, Waiman, Nobile are all made from the same patterns and designed by the same designer.
You buy the right to use the patterns and pay a % to the designers, and bingo kite company.
A little bit of different marketing and bingo nobody notices.. "
- to jest z text z wątku ktory podlinkowales
Dubaś pisze:A że na własne oczy widziałem pewien dział powstawania kitów Wainman Hawai w roli głównej z Lou Wainmanem i Franzem Orly
kowal pisze:Bardzo mi przykro moi drodzy Dubaś może sie za bardzo denerwuje ale co do Wainmana ma racje to nie jest ten sam projektant co eclipse czy nobileplywalem na wielu przedpremierowych wainmanach i wszystkie byly inne chlopaki sami do tego dochodzili musicie sie z tym pogodzic...
buzka
kowal pisze: to ze są podobne co z tego !! wszystkie bowy też są podobne itd itd
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości