ftp

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post29 paź 2004, 20:41

czy ma ktos na ftp udostepnione filmy kiteowe ?? serwer eski padl wiec nie mam zrodla filmow.

SKIBA

Post30 paź 2004, 04:17

Zauwazyliscie ze na forum nie ma reklam?Nieliczac krypto oczywiscie,
być może udało by sie założyć server za kase z banera .Tylko pytanie czy opłaci się zaśmiecac forum w zamian za server z którego bedzie korzystała raczej wąska grupa użytkowników . No i oczywiście bądz co bądz ten serwer nie bardzo by był zgodny z prawem polskim bo chyba wiekszości chodzi o "Pełne filmy" a nie zwiastuny i jakieś filmiki 15-60s
A swoja drogą podziwiam Pablo za to że jeszcze nie "skomercjalizował" stronki i czówa nad tym aby forum było jak najbardziej obiektywne :twisted:

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post30 paź 2004, 09:23

SKIBA pisze:... podziwiam Pablo za to że jeszcze nie "skomercjalizował" stronki i czówa nad tym aby forum było jak najbardziej obiektywne :twisted:

Pablo :notworthy: za wytrwalosc.

ps. nie cukruje :twisted: :twisted:

ja moge udostepnic swojego ftpa, ale nic na nim nie mam :((

Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post30 paź 2004, 12:25

SKIBA pisze:A swoja drogą podziwiam Pablo za to że jeszcze nie "skomercjalizował" stronki i czówa nad tym aby forum było jak najbardziej obiektywne :twisted:

:clap: :notworthy:

pzdr

Pablo
Deska: Slingshot Dwarf Craft 3'6"
Latawiec: Slingshot SST 2017 6/8/10
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 62 razy
Kontaktowanie:

Post30 paź 2004, 20:30

Bez przesady ;) obiektywizm forum to zasługa wszystkich kiteforumowiczów :thumbsup: :notworthy:

Jeśli chodzi natomiast o serwer video to byłaby to super inicjatywa. Jednak koszty takiego serwera są astronomiczne i raczej nie byłoby szans pokryć ich z samych reklam :-|, tak więc ta opcja chyba odpada. Z drugiej strony bardzo by się przydało miejsce nawet nie tyle z 'komercyjnymi produkcjami' co z filmikami z netu lub naszymi własnymi produkcjami foto/video.

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post30 paź 2004, 23:17

fajnie by było :think: jakieś miejsce do sciągania filmów - albo chociaż ich części...może nowy dział na zime...i nudy!!!
coś w stylu kitemovies.pl, tylko żeby każdy mógł umieścić jakiś filmik do ściągnięcia :D
nie wiem czy to legalne, ale fajnie by było :wink:

majer

Wróć do „Forum Główne”