.gafiki pierwsze od góry , niezłe , ale pozostalych wolę nie komentować , może w naturze będą lepiej wyglądały [ powrót do przeszłości lata siedemdziesiąte ]
Przyznam się że nie za bardzo mi przypodują do gustu. Z tego co wiem za grafiki jest a moze była żona Jurka załozyciela Skywalkera, nie mam pewnosci jak jest teraz.
Grafiki trochę laiczne, niezbyt udane i jako osoba w temacie nie oceniam ich wysoko.
Pozdrawiam.
Podobno o gustach się nie dyskutuje wiec jest to moja subiektywna opinia.
A nie mysleliscie moze nad zleceniem profesjonaliscie przygotowania grafik pod nowe deski... Moze chociaz jakis konkurs na grafike na jeden z modeli?
Wydaje mi sie, ze dzieki temu mozna by znaczaco podniesc sprzedaz.
Wiem, ze nie tylko mnie deski skywalkera odpychaja poprostu ze wzgledow estetycznych...
Dwie ostatnie całkiem w porządku. Ale ja jako dziewczyna najchętniej popływałabym na jakimś damskim designie. Może by tak wziąć przykład z Northa i stworzyć typowo babską serię? Nie mam tu na myśli desek całych w kwiatki, motylki czy tym podobnych banałów ale żywszej kolorystyki i ciekawszych motywów (gołe baby jakoś nie przemawiają do mojej wyobraźni...). Coś w tym stylu: