Czy film bedzie ponownie wyznaczal nowe standardy w kreceniu filmow o kajcie
tak jak bylo z IN VENT? Smiem twierdzic ze tak

http://www.kiteforum.tv/video/New_Flexi ... easer.html
Milego ogladania. Ja o maly wlos nie spadlem z krzesla.

bobek_h pisze:A filmik premiera chyba za 24 h![]()
bobek_h pisze:Ale wow![]()
5990zł za komplet 13 to chyba dużoale nie znam się
Akir pisze:Na ich oficjalnej stronie cena wynosi 4936 PLN (przy obecnym kursie funta) za 13m. W kazdy innym sklepie w UK jest taka cena a smiem
twierdzic ze sie da dogadac jeszcze. Wiec cena detaliczna nie odbiega
jakos drastycznie od reszty kitow chyba co?
No ale my tu gadugadu a film juz za niecale 1.5h bedzie
ps. Film jak dla mnie miazdzy. Klimat zajebisty. Tak to powinno wygladac po prostu.
Von Belka pisze:Akir pisze:Na ich oficjalnej stronie cena wynosi 4936 PLN (przy obecnym kursie funta) za 13m. W kazdy innym sklepie w UK jest taka cena a smiem
twierdzic ze sie da dogadac jeszcze. Wiec cena detaliczna nie odbiega
jakos drastycznie od reszty kitow chyba co?
No ale my tu gadugadu a film juz za niecale 1.5h bedzie
ps. Film jak dla mnie miazdzy. Klimat zajebisty. Tak to powinno wygladac po prostu.
Cena sugerowana odbiega od UK, ale jesteśmy tak "podpaleni" tymi latawcami i zdajemy sobie sprawę, że tylko zajawkowiczom mógłby przypasować HPro, więc ten model można ogarnąć za dobre kwoty. Uprzedzając pytania i komentarze, mega źle wstaje z wody i depower też nie powalaW powietrzu jednak rządzi, można naprawdę jeszcze raz zakochać się w tym sporcie
Każdy kto chciałby pokatować HP, mile widziany jest na Maszo w bazie B&S a na specjalne prośby podeślemy sprzęt w każde miejsce!!!
Szczerze mówiąc to pierwszy latawiec od dłuższego czasu, którego recenzje czy to na kf.pl czy na kf.com, g.......o mnie obchodzą i nawet nie chce mi się tu zaglądać i czytać byyyyyyyzzzzzzzzyyyyyyydddduuuuuuuryyyy!!!! Wolę skupić się na ogarnianiu "rzeczywistości", żeby jak najszybciej zawitać na sezon w "letniej rezydencji":D
bobek_h pisze:Czuje się zaproszony, a daleko na maszo nie mam z domuTak że może napisz co muszę zabrać żeby mieć możliwość pokatowania hadlowa. Jakaś gotówka czy cokolwiek takiego ;>
Von Belka pisze:bobek_h pisze:Czuje się zaproszony, a daleko na maszo nie mam z domuTak że może napisz co muszę zabrać żeby mieć możliwość pokatowania hadlowa. Jakaś gotówka czy cokolwiek takiego ;>
Najlepiej jakiś paralizator, żeby wyeliminować kolejkę
Zapraszamy od 14.06 do pewnie 30.09
Pzdr,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości