Tylko 3 kite-snowboarderow w Polsce ??!?

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
mike
Kontaktowanie:

Post16 sie 2004, 12:04

Czy wiecie ze w Polsce jest tylko 3 snowkiterow ?? :shock:

Tak mozemy uslyszec w relacji z Chalup 5 w Radiu Gdansk ktora mozna sciagnac ze strony wake.pl !!!

http://www.wake.pl/napedzani_wiatrem_wakepl.mp3

oswiec nas ziomek prosze kto jeszcze oprocz ciebie smiga zima na kajcie bo jestem strasznie ciekawy ?!?! :lol:

live and let lieeee !!! :disgusted:

Pozdro !!!

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post16 sie 2004, 13:43

:lol:

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post16 sie 2004, 15:40

Dobre, moze to jest liczba smigajacych po campingu 5 snowkiterow, a nie w Polsce :wink: :D

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post16 sie 2004, 15:48

:)
sorry - bywam na naszej www średnio raz na około 2 tygodnie
ale widze że NIEKTÓRZY częściej:))
(ale CIESZĘ się , że są takie OSOBY które bywają tam cześciej i wychwytują błędy:))
DZIĘKUJĘ:)
nie my montowaliśmy audycję - robili to ludzie z RADIA
PO SWOJEMU
nawet nie słyszałem tej audycji
może z tego samego powodu dla którego nie bywam na www: wolę siedzieć w wodzie niż przed kompem..
ALE: mówiąc słowa: "JEST NAS TRZECH W POLSCE" miałem na myśli INSTRUKTORÓW LICENCJONOWANYCH (co zresztą jest powiedziane zaraz po tej frazie)
i teraz uwaga: bo już widzę odpowiedż sąsiadów (pozdrawiamy WAS całą ekipą łejka) AUDYCJA BYŁA NAGRYWANA I PUSZCZONA W ETER pod koniec czerwca i wtedy stan instruktorów IKO był taki właśnie
teraz jest liczniejszy - bo choćby tylko w wake.pl jest trójka
pozdrawiamy WSZYSTKICH
tłumaczy się winny, ale miedzy słowami o snowkite i słowami o instruktorach jest WYRAŹNA przerwa - zapraszam do wysłuchania i podjęcia swego zdania

PS: CZY TO FORUM JEST DO TAKICH SPRAW??:))
majk??

ziomek
www.wake.pl
...surf your way!!!

ZaŻenowany

Post16 sie 2004, 17:09

najfajniej maja Ci którzy bywaja i na wodzie i przed kompem a czasami tez w środku lata szukają emocji kite'owych na lodowcu !
sęk w tym ze to ciężka praca pozwala na to aby promować dobrą robotą siebie, promować podopiecznych a wszystko powoli i konsekwentnie !
wiele hałasu było pomiedzy szkołami wake.pl a signx na poczatku sezonu a tymczasem sezon i wiele działań które miały miejsce przez te 2 miesiace pokazało, kto jest kto !
nie bede przytaczał wielu faktów, ale wiem jedno, iz jako signx zrobilismy w tym sezonie wiele dla polskiego kitesurfingu
natomiast nasza konkurencja wydaje mi się , ze wrecz przeciwnie !
nie słuzy bowiem polskiemu kitesurfingowi przekłamywanie faktów i zwalanie winy na kogos innego (np. radio), dorabianie za każdym razem ideologii do swoich potrzeb, obnizanie cen o połowe (mając wsparcie sponsorskie) oraz co najgorsze i niegodne jak dla mnie: KABLOWANIE na inne szkoły w Polsce do IKO ! Czemu to ma słuzyc ? Uczciwej konkurencji ? Promowaniu kitesurfingu ?? prosze o opiniie ! nie o ocenę mojego postu i traktowanie go jako kolejnej zaczepki - bo taka nie jest ! prosze o info (juz w sumie po sezonie) na ile mozna działac na szkodę nas wszystkich a NA ZEWNATRZ być tym najlepszym, jedynym, .... ??

pedro

mike
Kontaktowanie:

Post16 sie 2004, 20:38

Tak ! Forum jest od kazdych spraw zwiazanych z kitem, takze od tego by pokazywac takie gagi!! :thumb:

Rozumiem fakt ze material mogl byc zmontowany w Radiu i mogli sie tam walnac co nieco, jak sie zreszta stalo, wnioskujac z tego co piszesz ! Ale mozna sie do tego poprostu przyznac a nie probowac obracac kota ogonem ze jest tam przerwa czy Bog wie co jeszcze - ale to juz mnie jakos nie dziwi, zdazylem sie przyzwyczaic do takiego...Twojego zachowania !!! :lol:

A co do plywania to ja wole poplywac, posiedziec przed kompem, porobic fotki, nakrecic jakis filmik i zrobic jeszcze kilka innych rzeczy - rozwijac sie wszechstronnie wiec nie badz prosze zmartwiony iloscia wyplywanych przeze mnie godzin !! Plywam tyle ile chce i potrzebuje i tak pozostanie !! :mrgreen:

Zreszta jest tak, o czym bardzo dobrze wiesz, ze instruktor gdy zawieje poprostu uczy innych adeptow kitowania, czesto nawet po godzinach swej pracy ( jezeli podchodzi do szkolenia innych powaznie, z pasja i z zangazowaniem - a nie tylko dla kasy ) a nie plywa sam dla przyjemnosci ! Niestety, albo stety jak kto woli, wietrznych dni lub choc chwil wolnych od pracy u nas bylo niewiele do tej pory ale mysle ze po sezonie gdy zrobi sie zimno i wierznie wind and force will be with us i wtedy posmigamy sobie duzo calym teamem dla siebie ! Tylko nie plywaj puki co prosze zbyt blisko naszych kursantow i 30 cm odemnie bo stwarzasz tym zagrozenie niepotrzebnego wypadku! Mysle, ze jakikolwiek wypadek nie jest w interesie tworzenia dobrego wizerunku kite,a i zdrowia kazdego z nas !! Jako instruktor powiniennes o tym wiedziec i sie stosowac, a tak nie robisz ! :think: Zatoka jest wielka, coz wiec sprawia ze plywasz akutar na obszarze na ktorym prowadzimy szkolenia stwarzajac dodatkowy tlok i zagrozenie ? No tak moze myslisz , jak powiedziales w Radiu, ze na wodzie zagrozenia jako takiego nie ma ?!?! Otoz jest moj drogi przyjacielu i to Ty je czasami jeszcze dodatkowo stwarzasz !! BEZPIECZENSTWO - pamietaj o tym !!!

Pozdro for all ! Zapraszam na relacje z lodowca na signx.pl ktora ukaze sie tam wkrotce !

Sija !
Mike

Wróć do „Forum Główne”