Tak ! Forum jest od kazdych spraw zwiazanych z kitem, takze od tego by pokazywac takie gagi!!
Rozumiem fakt ze material mogl byc zmontowany w Radiu i mogli sie tam walnac co nieco, jak sie zreszta stalo, wnioskujac z tego co piszesz ! Ale mozna sie do tego poprostu przyznac a nie probowac obracac kota ogonem ze jest tam przerwa czy Bog wie co jeszcze - ale to juz mnie jakos nie dziwi, zdazylem sie przyzwyczaic do takiego...Twojego zachowania !!!
A co do plywania to ja wole poplywac, posiedziec przed kompem, porobic fotki, nakrecic jakis filmik i zrobic jeszcze kilka innych rzeczy - rozwijac sie wszechstronnie wiec nie badz prosze zmartwiony iloscia wyplywanych przeze mnie godzin !! Plywam tyle ile chce i potrzebuje i tak pozostanie !!
Zreszta jest tak, o czym bardzo dobrze wiesz, ze instruktor gdy zawieje poprostu uczy innych adeptow kitowania, czesto nawet po godzinach swej pracy ( jezeli podchodzi do szkolenia innych powaznie, z pasja i z zangazowaniem - a nie tylko dla kasy ) a nie plywa sam dla przyjemnosci ! Niestety, albo stety jak kto woli, wietrznych dni lub choc chwil wolnych od pracy u nas bylo niewiele do tej pory ale mysle ze po sezonie gdy zrobi sie zimno i wierznie wind and force will be with us i wtedy posmigamy sobie duzo calym teamem dla siebie ! Tylko nie plywaj puki co prosze zbyt blisko naszych kursantow i 30 cm odemnie bo stwarzasz tym zagrozenie niepotrzebnego wypadku! Mysle, ze jakikolwiek wypadek nie jest w interesie tworzenia dobrego wizerunku kite,a i zdrowia kazdego z nas !! Jako instruktor powiniennes o tym wiedziec i sie stosowac, a tak nie robisz !

Zatoka jest wielka, coz wiec sprawia ze plywasz akutar na obszarze na ktorym prowadzimy szkolenia stwarzajac dodatkowy tlok i zagrozenie ? No tak moze myslisz , jak powiedziales w Radiu, ze na wodzie zagrozenia jako takiego nie ma ?!?! Otoz jest moj drogi przyjacielu i to Ty je czasami jeszcze dodatkowo stwarzasz !! BEZPIECZENSTWO - pamietaj o tym !!!
Pozdro for all ! Zapraszam na relacje z lodowca na signx.pl ktora ukaze sie tam wkrotce !
Sija !
Mike