MArcin Behrens pisze:pomijajac cala tutaj prowadza dyskusje, bo ma ona swoje wzloty i upadkichcialem tylko powiedziec, ze milo popatrzec na gory i snieg, przy skokach fajne sa tez sekwencje, wiec moze ktos ma jeszcze ochote pokazac co potrafi?jak ladne zdjecia i fajna akcja to zawsze milo popatrzec, gdyby cala rozmowa i zdjeciowa rywalizacja sie zeczywiscie przeniosla na snowboard.pl to dajcie znac ktory temat
,
moze sie tez dolacze z paroma fotami
A mam pytanie do Ziomka, bo jakis juz dluzszy czas temu wyslalem mejla na priva, ale jakos bez odpowiedzi
Chodzilo mi o wyjazd grudniowy do Kaprun, bo wtedy tez tam bylem i czy moze planujesz kolejne atatki w tym kierunku?
A jeszcze tak od slowa do slowa, od mojej dziewczyny sie dowiedzialem, ze mi najprawdopodobniej ja 'podrywales', jezeli to byles ty...Kaprun w lutym lub marcu, kiedy to ona sama sobie w funparku jezdzila, a ja lezalem uziemiony z noga w gipsie.
'Podrywales' czyli po przyjacielsku zagadales czy i jak sobie radzi na kikerach, no i jezeli to byles ty, to ponoc fajne skoki byly.
A jeszcze z kolei jedno pytanie tym razem do drugiej strony sporu, czyli do SignX, w waszej rozpisce nie znalazlem, jesiennego wyjazdu do Kaunertal, czy tylko na wiosne sie tam pojawiacie?
I sorry wszystkich za troche off topic.
WAZELINA HURT DETAL