szkoła straciła licencję IKO

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post18 sie 2005, 00:34

smokie pisze:ALe zdjecia coraz lepsze :lol: niedlugo bedzie oscar... a moze za telenowele jest jakis inny medal :?: :lol: :lol: :lol:

donoszę ze stacji TV że za telenowel przyznawane są "OSRARY" :idea:
..przynajmniej za TĄ :wink:

ZaŻenowany

Post18 sie 2005, 09:24

proponuje na tematy snowboardowe pogadac na snowboard.pl
jesli wg Ciebie te ręce są źle to ... sorry. szkoda czasu na tłumaczenie.
szczescie Twoje ze Orsona nie było na MPI bo byłbys o jedno oczko dalej.
gość zrobił takie postepy ze ... dobrze ze go szanujesz.

zapraszam na snowboard.pl, gdzie mozna zrobic furore

MArcinBe
Dostał piwko: 1 raz

Post18 sie 2005, 09:57

pomijajac cala tutaj prowadza dyskusje, bo ma ona swoje wzloty i upadki ;-) chcialem tylko powiedziec, ze milo popatrzec na gory i snieg, przy skokach fajne sa tez sekwencje, wiec moze ktos ma jeszcze ochote pokazac co potrafi?jak ladne zdjecia i fajna akcja to zawsze milo popatrzec, gdyby cala rozmowa i zdjeciowa rywalizacja sie zeczywiscie przeniosla na snowboard.pl to dajcie znac ktory temat ;-),
moze sie tez dolacze z paroma fotami :-)
A mam pytanie do Ziomka, bo jakis juz dluzszy czas temu wyslalem mejla na priva, ale jakos bez odpowiedzi ;-)
Chodzilo mi o wyjazd grudniowy do Kaprun, bo wtedy tez tam bylem i czy moze planujesz kolejne atatki w tym kierunku?
A jeszcze tak od slowa do slowa, od mojej dziewczyny sie dowiedzialem, ze mi najprawdopodobniej ja 'podrywales' ;-), jezeli to byles ty...Kaprun w lutym lub marcu, kiedy to ona sama sobie w funparku jezdzila, a ja lezalem uziemiony z noga w gipsie.
'Podrywales' czyli po przyjacielsku zagadales czy i jak sobie radzi na kikerach, no i jezeli to byles ty, to ponoc fajne skoki byly.
A jeszcze z kolei jedno pytanie tym razem do drugiej strony sporu, czyli do SignX, w waszej rozpisce nie znalazlem, jesiennego wyjazdu do Kaunertal, czy tylko na wiosne sie tam pojawiacie?

I sorry wszystkich za troche off topic.

Awatar użytkownika
Belzebub_Wro

Post18 sie 2005, 10:03

Panowie

Od kilku miesiecy czytuje wasze przepychanki ale moje zazenowanie waszym zachowaniem osiagnelo juz sczyt Jesli uwazacie ze reprezentujecie soba jakikowliek poziom zaniechajcie publicznych polajanek bo to co robicie Pedro dla Swnb ( uklony za dzialania w Zielencu ) i Ziomek dla Kite (uklony z zaangazowanie w oraganizacje imprez na Plwspie) nie licuje z poziomem prowadzonych przez Was dyskusji Proponuje prac brudy poza publicznym forum albo po prostu po mesku rozwiazac sprawe urazow rozmawiajac w cztery oczy lub dajac sobie po mordzie Niech kazdy z Was robi swoje a zycie i klienci zweryfikuja kto w danym temacie jest lepszy ."Jesli klient bedzie zadowolony biznes zawsze bedzie sie krecil " i tym mottem kierujcie sie w swoich dzialaniach nie obrzucajac sie wzajemnie blotem Uwazam ze wasze przepychanki osiagnely juz tak niski poziom iz niepotrzebnie psujecie sobie nie tyle nawzajem co sami sobie wizerunek Nie wiklajcie calej Polski w wasze problemy

Dla przykladu na CHIII jest zblizona sytuacja konkurujacych ze soba szkol kite;a (znajdujacych sie nota bene 5m od siebie)I mimo wasni Panowie potrafia zachowac sie przynajmniej na forum publicznym i nie wywlekac na swiatlo dzienne sowich pretensji wzgledem siebie

Pozdrawiam

Tomek

ZaŻenowany

Post18 sie 2005, 10:04

Kaunertal jest od 12 do 19 listopada
w październiku nie jedziemy, bo czesc naszej ekipy jedzie na kursokonferencje do Kaprun (moze wpadniesz ??) a i jeszcze na kite'a wylatujemy.
poza tym od 2 sezonów październik jest ubogi w new śnieg wiec w tym roku listopad.
zapraszam

pedro

ZaŻenowany

Post18 sie 2005, 10:30

Belzebub !
Jesli masz chwile, proponuje-prosze o to abys zaanalizował pewną rzecz:
- looknij kiedy ucichłem na forum w dyskusjach z Ziomkiem
- looknij potem ile od tej pory pojawiło sie wpisow Ziomka w moim kierunku, najczesciej obrazliwe, z podtextami
- jak wyzej ale będących przytykami w tematach ktor jego nie dotyczą (sprzet, Viper, zima, gazeta, ...)

i co widzisz
zareagowałem teraz, ale tez na chwile
bo wywleka dr, nawiazuje do Free&STyle, ...

moj pomysł na wyjscie z sytuacji to zapomnienie o sobie
tylko ze bije sie ze on nie potarfi i zawsze beda podtexty

pozdro

Ziomek.
Kontaktowanie:

Post18 sie 2005, 15:23

MArcin Behrens pisze:A mam pytanie do Ziomka,
Chodzilo mi o wyjazd grudniowy do Kaprun, bo wtedy tez tam bylem i czy moze planujesz kolejne atatki w tym kierunku?
A jeszcze tak od slowa do slowa, od mojej dziewczyny sie dowiedzialem, ze mi najprawdopodobniej ja 'podrywales' ;-), jezeli to byles ty...Kaprun w lutym lub marcu, kiedy to ona sama sobie w funparku jezdzila, a ja lezalem uziemiony z noga w gipsie.
'Podrywales' czyli po przyjacielsku zagadales czy i jak sobie radzi na kikerach, no i jezeli to byles ty, to ponoc fajne skoki byly.
A jeszcze z kolei jedno pytanie tym razem do drugiej strony sporu, czyli do SignX, w waszej rozpisce nie znalazlem, jesiennego wyjazdu do Kaunertal, czy tylko na wiosne sie tam pojawiacie?

I sorry wszystkich za troche off topic.

snowboard.pl jest nieco gorzej wyposażonym forem - np nie da rady wstawić fotki czy linka do postu :?

w Kaprun bylem w sezonie '04/'05 w sumie przez 8 tygodni, prawie ciągiem
i w tym roku jak najbardziej planujemy "kolejne ataki"

rozmawialem oczywiście z kilkoma snowboaderkami w snowparku :roll:
ale, "wylącznie" na tematy snowboardowe :wink:
a skoki byly, i z Jej strony też odważne :idea:
choś na lodowcu s-park przyjemny nie byl i latwy :?
dużo lepszy w mieście (ale giga-hopa) i na Szmiten-górce - prowypas :idea:

Kunysz: dotknąleś mnie swymi oszczerstwami
(patrz KTO zalożyl TEGO posta, JAKI temat zalożyles..)
narazileś na wiele przykrości ze strony twojej i osób trzecich
nadszarpnąleś wiarygodnosc i autorytet
oczerniles w oczach IKO
ZUPELNIE BEZPODSTAWNIE
i CO :?:
CO teraz , CO w świetle dzisiejszych faktów..
.."zapominamy o sprawie" :?: :?
TAK :idea: , kiedy przyznasz się do blędu.. :roll:

ZaŻenowany

Post18 sie 2005, 16:11

Ziomek:
jesli tak to równiez vice versa
z ta różnicą ze Ty to robisz jeszcze do teraz - przeanalizuj na spokojnie swoje posty z ostatniego miesiaca a przy okazji moje tez !
moze wez chłopaków ze szkółki do pomocy.

wierz mi ze przyznam sie do błedu
jesli sprawa sie zakonczy
bo wg Ciebie wszzstko sie zakończyło i jest oczywiste
ale sam wiesz (i tylko TY i ja) ze tak nie jest.

TY nie chcesz o mnie zapomniec.
mnie to zlewa czy latasz na LF czy czym innym. bo ja chce zapomniec.
Ciebie nie zlewa, bo nawet do pomyłki przy podawaniu cen barów sie przypieprzasz zamiast pilnowac swoich spraw, ktore tylko Ci sie wydaje ze pilnujesz. pomysl !!!!

Awatar użytkownika
Belzebub_Wro

Post18 sie 2005, 16:18

Panowie

nieco wiecej zimenj krwi Rozumiem ze ciezko jest opanowac emocje ale schodzicie na poziom dyskusji ktory obu doroslym facetom po prostu nie przystoi

Abstrahujac od tego kto ma racje w sporze o licencje IKo wydaje mi sie ze w tej kwestii powinniscie sie wylacznie ograniczyc sie jedynie do opisania faktow zwiazanych z przyznaniem czy tez zabraniem licencji skoro temat juz wyplynal bez podtekstow natury prywatnej Skoro zywicie do Siebie jakas uraze nie wciagajcie w to innych Patrzac po postach mysle ze kolega Ziomek niestety zachowuje nieco mniej opanowania i kasa nieco na oslep atakujac wszytko co robi Pedro od kite poczawszy po snmwb skonczywszy
Tak jak napoisalem wczesniej niech klienci zadecyduja na koga postawia poprzez jakosc swiadczonych uslug Mysle ze wasze uszczypliwe wzgledem siebie posty w nicznym nie pomoga w rozwoju waszych szkolek

Panowie pokazcie wiecej klasy i roztrzygajcie swoje wasnie poza forum publicznym

Pozdrawiam obie zwasnione strony

T

MArcinBe
Dostał piwko: 1 raz

Post18 sie 2005, 16:23

Ziomek:

racja, tez zauwazylem na snowboard.pl jest jakos surowiej niz tutaj z opcjami, czyli ewentualna batalia zdjeciowa musialaby by sie tutaj odbyc ;-)

Hehe, czyli jest wielkie prawdopodobienstwo, ze spotkamy sie osobiscie w Kaprun, bo ja tradycyjnie bede tam tez conajmniej pare razy, ale raczej w lykendy. Jezeli bedziesz mial wolne, to zapraszam na wspolny frirajdzik, lub skakanie, chyba, ze sie w grupe wprosze ,-)

Czy z twojej wypowiedzi mam mniemac, ze wiesz o ktora dziewczyne chodzi? Hmm, w sumie to nie zebym sie chwalil, ale byla raczej jedna z odwazniej skaczacych dziewczyn ;-), a juz z niemiejscowych to czesto najodwazniej. No bo miejscowi to jednak w 99% byli klasa sama dla siebie.

Schmitten jezdze bardzo zadko i jakos nie mialem
szczescia do funparku tam. Pozatym ogolnie wole tereny powyzej lini lasu ;-)

ZaŻenowany

Post18 sie 2005, 16:25

Hello Belzebub !
Jestem za
a nawet miałem pomysł aby napisac taki topic - test wytrzymalosci na trzymanie mordy w kubeł w temacie pisania komentarzy, podtextow, ...
jestem gotowy bo mam ochote dyskutowac o powazniejszych sprawach.
nie mam ochoty komentowac latawców na których on pływa, ksiazki, aukcji na Allegro i wielu innych rzeczy. mam to w nosie.
chce byc normalnym forumowiczem, ktory po wpisie np. na temat gazety nie przeczyta jak zwykle pierwszego wpisu w znanym stylu.
look na reakcje na moje dwa wpisy wyzej.

Ziomek.
Kontaktowanie:

Post18 sie 2005, 16:48

Marcin - nie ma problemu z "podlączeniem się" do grupy :P
mój kom zawsze ten sam śmiga w Alpach

co do Kunysza i sprawy licencji:

"KOŃ JAKI JEST KAŻDY WIDZI"
www.ikorg.com
ja nie mam zamiaru kopać się dlużej z koniem
tym bardziej z Łyskiem z pokladu Idy.. :wink:

zrywam sie z tematu

ja to napisala pewna szanowana kiteforumowiczka:
"Dno, mul i bąbelki" :wink:
..czy jakoś tak..

pa

co do latawców - ŻYJĘ nimi, przez 6 miesięcy w roku siedzę na Helu
woda-piasek-woda (plus tory i droga)
mam je w glowie
i nie dzierżę zachwalania szitu, któy WIDZĘ że nie lata :?
jest to nierzetelne
i nie trza wyciągac postów o kajtach
sprzed roku by ukazać ten brak wiarygodniości
gdy dziś wiele wygląda "inaczej"
a o "tamtych" kajtach zapomniano
życie zweryfikowalo..
TO co dzieje się dziś - TEŻ zweryfikuje

pa

ZaŻenowany

Post18 sie 2005, 17:25

niby ostatni post
ale dalej w swoim stylu.
a wszystkie plagi egipskie zesłane od 2 lat na ziomka pochodzą wg twojego mniemania i beda pochodzic ode mnie.
zapomnial wół jak cielęciem był i pływał na tamtych latawcach.
jak nie było na czym to pasowało, teraz dali inne wiec sa kul
poczekamy na kolejna firme, ktora znowu bedzie lepsza.

ja mam w głowie co innego. jedni mają pustke a inni latawce :-)
expert wyrazajacy opinie po tym co widzi ... hmmm
na szczescie lepsi na nich plywali i sa pod wrazeniem. ciekawe jak z nimi podyskutujesz po wrazeniach z "widzenia" ?

koń jest jaki jest, a zycie pokazało juz z kon moze sie zmienic.

ZaŻenowany

Post18 sie 2005, 17:33

acha - jeszcze jedno.
poprosze o link do posta w którym "zachwalałem"
z tego co pamietam to wpisy były informujące i zapraszajace na testy. ani słowa wiecej, bo czekały na testy.
prosze wiec bardzo o link !

Awatar użytkownika
apache_board
Kontaktowanie:

Post18 sie 2005, 17:45

HEY!!!

PABLO !!!! ZAKŁADAJ DZIAŁ "ROMANTICA", KURNA TAM TO DOPIERO BEDZIE SIĘ DZIAŁO ... :twisted:

OBSADA SIE POWIEKSZA, SZKODA TO ZAPRZEPAŚCIĆ !

pozdrowionka od Apacha :jive:

Wróć do „Forum Główne”