kite naklejka na auto

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post22 sie 2005, 21:52

Preston pisze:
jezeli lookniesz z goory od latawca to linki moga wydawac sie kr ale kiter bedzie mniejszy...

Dlatego propozycja Pinczera jest ok. Takie pokazanie latawca, eliminuje problem 27 metrowych linek :)
Pozdr

dlatego grafika/np z foto powinna być SKRÓTEM
czyli ujęciem od strony
-kite w kierunku kitera
lub odwrotnie

latwe to do ujecia w trakcie "plyniecia"

coś ala jo:

Obrazek
choć oczywiście nie w tak slabym ujęciu

nieco trudniejsze podczas skoku
(trza być POD lub NAD [to trudne] "zestawem kiter/kite
ale np z kiteloopem :idea:
kiedy kite jest nisko..

Awatar użytkownika
Dioda... Mistrz Dioda
Kontaktowanie:

Post22 sie 2005, 21:53

No dobra... to ja niezależnie od projektu (zawierze waszym dobrym guścikom), agencji która ten projekt wykona :) i niezależnie od wszystkiego prosze o sztuk jedną jak już zostanie wykonana...

PS. A może ktoś by zrobił taką naklejke, jak kiedyś dr.Eutanator puszczał? Na deske do wpisania telefonu kontaktowego, w razie zgubienia i późniejszego znalezienia.

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post22 sie 2005, 22:15

a moze takie cos? hehe :D
Obrazek

Awatar użytkownika
FERRER
Kontaktowanie:

Post22 sie 2005, 22:23

szed pisze:a moze takie cos? hehe :D
Obrazek

masz wieksze? te ciemne włosy kogos mi przypominaja :think:

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post22 sie 2005, 22:29

jeszcze nie Ferrer ale jutro w pracy zrobie i odrazu ta co mi poslales przy okazji..
ale wesola jest nie.. hehe

nana

Post22 sie 2005, 23:15

a ja jestem ze propozycją Pinczera::: prosta ładna kreska::: nieprzegadane i na temat

no chyba ze... ktos staje jeszcze do konkursu?

:::nana

Pinczer

Post22 sie 2005, 23:54

Pare słów w sprawie projektu
1Kite jest z przodu zeby bylo widac ze to .. KITE a ludek jest po to coby sie nie mylilo z paraglajtem pierwszy uklad jest jeszcze o tyle fajny ze pokazuje ze na kite sie nie snujesz jak windsurfingu tylko prujesz po wodzie
2linki sa 5 metrowe bo dzieki temu logo jest zwarte wiec moze byc wieksze vide czytelniejsze
3 wydaje mi sie ze sa potrzebne pewne uproszczenia by logo mialo power ale i tak dobrze ze Guru nie doczepil sie ze linki ida nie tak i brak lisha
4 zalezalo mi na tym zeby to byla orginalna grafika a nie jakas z Corela
pozdro

Awatar użytkownika
Dioda... Mistrz Dioda
Kontaktowanie:

Post22 sie 2005, 23:58

4. kite pod innym kątem, bo tak jak jest na tym logoo, to jest nie za bardzo realnie i dzięki temu właśnie nie dostrzego się perspektywy

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post23 sie 2005, 10:35

do pkt 3 :zdaję sobie sprawę że być może pewne uproszczenia sa potrzebne,ale nie tak daleko idące aby popaść w groteskę(dlatego napisałem że idea FAJNA ale do dopracowania) grunt to być otwartym i nie zostać totalnym fanem własnych pomysłów :hand:

Awatar użytkownika
Hopik
Kontaktowanie:

Post23 sie 2005, 11:00

zgadzam się z Guru ze pomysł Pinczera fajny, ale proporcje coś nie teges, mnie też rażą - albo rider za maly albo kite za duzy. a poza tym ladnie i czytelnie, podoba mi się. :clap:

Awatar użytkownika
Jancio Wodnik
Deska: aDECHAde.com
Kontaktowanie:

Post23 sie 2005, 11:09

Hopik pisze:zgadzam się z Guru ze pomysł Pinczera fajny, ale proporcje coś nie teges, mnie też rażą - albo rider za maly albo kite za duzy. a poza tym ladnie i czytelnie, podoba mi się. :clap:

dzisus :!!:

wg tego rozumowania zdjęcie ziomka tez jest groteskowe bo kajter jest za duży linki za kr a latawiec za mały ..............
PERSPEKTYWA :!!:

jeszcze raz powtórze: to co przysłał pinczer jest OK jest to w odwrotnej perspektywie jak na zdjęciu ziomka.

no dobra przchodzimy do łopatologii:
wez w dwie rece nitkę o długosci 27 cm nastepnie opusc prawa w dol długość nitki sie nie zmieni a odległość miedzy rekami patrzac wciaz z tego samego miejsca zmniejszy sie a reka bedaca nizej wyda sie mniejsza.......
i tak jest w przypadku projektu pinczera..........uff prosciej juz chyba nie mozna wytłumaczyc...

pzdr 8)

JW

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post23 sie 2005, 12:26

jest super,jest super, wiec o co ci chodzi ? zrywam się z tego tematu ,straszne tu napięcie - zadęcie i nieomylni ,wszechwiedzący reklamowi eksperci ,ktorzy nie dopuszczają innego zdania niż swoje(jedynie słuszne oczywiście);róbta co chceta juz mi przestało zależeć żeby cokolwiek komukolwiek w tej sprawie wytłumaczyć. pa :evil: :roll: :cry: :lol: 8)

Awatar użytkownika
Hopik
Kontaktowanie:

Post23 sie 2005, 12:35

Jancio Wodnik pisze:
Hopik pisze:zgadzam się z Guru ze pomysł Pinczera fajny, ale proporcje coś nie teges, mnie też rażą - albo rider za maly albo kite za duzy. a poza tym ladnie i czytelnie, podoba mi się. :clap:

dzisus :!!:

wg tego rozumowania zdjęcie ziomka tez jest groteskowe bo kajter jest za duży linki za kr a latawiec za mały ..............
PERSPEKTYWA :!!:

jeszcze raz powtórze: to co przysłał pinczer jest OK jest to w odwrotnej perspektywie jak na zdjęciu ziomka.

no dobra przchodzimy do łopatologii:
wez w dwie rece nitkę o długosci 27 cm nastepnie opusc prawa w dol długość nitki sie nie zmieni a odległość miedzy rekami patrzac wciaz z tego samego miejsca zmniejszy sie a reka bedaca nizej wyda sie mniejsza.......
i tak jest w przypadku projektu pinczera..........uff prosciej juz chyba nie mozna wytłumaczyc...

pzdr 8)

JW

w perspektywie też pewne zasady obowiązują, na zdjeciu ziomka wyszstko gra, u pinczera nie widac tej glebi. ale spokojnie chlopaku, ja mowie co widze, jak to odbieram, czy wszyscy musza miec takie zdanie jak ty?:) tez juz nic nie powiem, amen!

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post23 sie 2005, 12:59

mimo tego ze nie brałem udziału w zmożonej dyskusji na temat NALEPKI, chyba dla tego ze WISI mi to a może dlatego ze nie mam SAMOCHODU :) ale wrócę do sedna sprawy, OSTATNIO ZAUWAŻAM ZWIĘKSZONĄ WRAŻLIWOŚĆ użytkowników kf.pl na ODMIENNOŚĆ, jeśli wypowiedz, stanowisko nie PASUJE do ogółu to ów osoba zostaje skrytykowana, posądzana o stronniczość i POINFORMOWANA jak POWINNA MYŚLEĆ i JAK SIĘ ZACHOWYWAĆ...

Ludzie co tu się dzieje... :?:

pozdr dla Lewicy, Centrum i Prawicy...

ps. jak pisał kiedyś Ziomek, chyba trzeba wybrać kierunek Południe

to tak z innej beczki :lol:

Awatar użytkownika
sander
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post23 sie 2005, 13:34

Na pierwszy rzut oka pomysł Pinczera wydał mi się bardzo fajny i nie miałem zastrzeżeń, ale po dłuższej analizie chyba musze zgodzić się z ponizszą opinią:

Hopik pisze:... pomysł Pinczera fajny, ale proporcje coś nie teges, mnie też rażą - albo rider za maly albo kite za duzy. a poza tym ladnie i czytelnie, podoba mi się.

I nie chodzi mi nawet o to czy taka perspektywa jest realna czy też nie ale o to że w innych proporcjach logo prezentowałoby się lepiej.
Przydałoby sie też bardziej uwidocznić deske :!:

Ale myśle że sam pomysł jest ok, wymaga tylko dopracowania.

Wróć do „Forum Główne”