rolnik pisze: Jestem przekonany ze Ziomek czy Przemas sporo czasu freestylowego musieli by poswiecic na stylowe boardoffy z rotacjami . Ziomek to jeszcze ze starej szkoly jest to wie ze to nie takie hopsiup .
:
..w zeszłym sezonie w Polsce odbyły się w PL tylko jedne zawody "oldskul" -Big Air - podczas Pucharu Polski Forda w Łebie
akurat grube warunki na to pozwoliły - bo wiało na 7mki , co llllubię :] + turboczopofala, co mniej lubię - ale nie uciekam

w Finale "udało" mi się zająć drugie miejsce (nie miałem swojego latawca, w tak małym rozmiarze, nie spodziewałem się aż takiego wiatru - dzięki Świstak za użyczenie

za Niebrzydkim (pięęęknie , wysoko latał

więc mam wrażenie, że coś tam przez zenit podskoczyć umiem

ps: latawców miękkich w tamtych zawodach nie dostrzegłem, ani na BigAir - ani w żadnych innych
z Kusym miałem przyjemność popływać, nawet też gdzieś filmik z tego jest w sieci, ale nie wiem gdzie - miła sesja - wstydu się bynajmniej nie najadłem

pss: jak pisze Koniu - jasne , ze też odczuwam , że do młodzieniaszków nie należę

a ja lubię freestyle, czy na powerze - czy przez zenit
wave też lubię - i się nie lękam

nie kręci mnie race, w ogóle - ale rozumiem tych co go lubią, zwiększają sobie między innymi ilość dni +5 knots na wodzie, ja wtedy preferuję inne aktywności

komorowce również mnie nie kręcą, W OGÓLE , mają dla mnie za mało kopa i są zmulone - niezależnie od tego ile i czego o nich by nie napisali,
podobnie jak piszą o nowym Clio, iż ma "sportowy charakter" - z tym , że najmocniejsze ma 90 KM

..pomijam szereg innych wad komórek, zalet nie znajduję, bo mam na spocie kompresor
podobnie jak Przemass uważam , że Kusy dawno osiągnął poziom na przesiadkę na C, a nabrał by mocy i stylu podobnie jak Denis po przesiadce na Fuela

peace