NC PKRA ...i Karolina Mistrzem Swiata!

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post27 lis 2012, 11:27

jak dla mnie to po raz 2. W zeszłym sezonie też powinna wygrać. Tak czy inaczej wielkie gratulacje!

Awatar użytkownika
maliniak
Deska: CLASH 134
Latawiec: SS RPM 10m
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 7 razy

Post27 lis 2012, 14:31

Zajebiście :clap: ! Czekam na powtórke w przyszłym sezonie!!! :twisted:

Awatar użytkownika
surfbabe
Deska: su2 custom
Latawiec: FX, nemesis
Postawił piwka: 47 razy
Dostał piwko: 29 razy

Post27 lis 2012, 16:26

ja ją straszliwie podziwiam.
determinacja maxymalna...
tyle pracy...
fajnie móc się nią chwalić :thumbsup:

GRATULACJE KAROLA!

Kasiunia
Deska: 50/Fifty WMN Nobile
Latawiec: 50/Fifty Nobile
Dostał piwko: 8 razy
Kontaktowanie:

Post28 lis 2012, 01:25

GRATULACJE KAROLINA !!!!!!!!!!

Jestem tego samego zdania co Mareczek, absolutnie jej się należało, oglądając Karolcię podczas Forda, widać było że jest na najwyższym poziomie w swojej karierze - buty, power, płynność ruchów, kite nisko - stylowo i z mocą, aż się miło patrzy :thumb:

Razem z Asią i Kiczką oblewaliśmy w Cumbuco zwycięstwo :wink: !! BRAWOOO!! :clap:

KasicaM
Deska: Nobile, Airush
Latawiec: North Dice, Wainman
Postawił piwka: 4 razy
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post28 lis 2012, 10:29

SUPER!!!! To już jest coś! Szkoda faktycznie, ze tak mało było o tym słychać poza środowiskami kajtowymi. Wkońcu mamy się czym pochwalić! BRAWO! :clap:

Wrogu
Deska: do pływania
Latawiec: do latania
Dostał piwko: 52 razy

Post28 lis 2012, 10:32

KasicaM pisze:SUPER!!!! To już jest coś! Szkoda faktycznie, ze tak mało było o tym słychać poza środowiskami kajtowymi. Wkońcu mamy się czym pochwalić! BRAWO! :clap:

O przepraszam, tu sie zupelnie nie zgadzam. Jak sie znajomi pytaja co i jak z tym kite, to zawsze mwoie, ze na swiatowej scenie faceci marnie, a nasze dziewczyny wymiataja. Karolina i Asia skutecznie udowadniaja to juz od wielu sezonów. Tytuł Karoliny to takie postawienie kropki nad i.

KasicaM
Deska: Nobile, Airush
Latawiec: North Dice, Wainman
Postawił piwka: 4 razy
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post28 lis 2012, 10:39

Wrogu pisze:
KasicaM pisze:SUPER!!!! To już jest coś! Szkoda faktycznie, ze tak mało było o tym słychać poza środowiskami kajtowymi. Wkońcu mamy się czym pochwalić! BRAWO! :clap:

O przepraszam, tu sie zupelnie nie zgadzam. Jak sie znajomi pytaja co i jak z tym kite, to zawsze mwoie, ze na swiatowej scenie faceci marnie, a nasze dziewczyny wymiataja. Karolina i Asia skutecznie udowadniaja to juz od wielu sezonów. Tytuł Karoliny to takie postawienie kropki nad i.

Nie bardzo wiem z czym się tu nie zgadzasz Wrogu.. przecież napisałam, że mamy się czym pochwalić! Śledzę troszkę karierę Asi i Karoliny i wiem, że są w światowej czołówce już od jakiegoś czasu... to jest jednak championship więc uważam, że ogólnie w naszym kraju powinno się się więcej o tym powiedzięc bo nic tylko się słyszy o porazkach Polaków w sporcie , więc postawienie kropki nad i jest przeciez ogromnym sukcesem!

Wrogu
Deska: do pływania
Latawiec: do latania
Dostał piwko: 52 razy

Post28 lis 2012, 11:24

Moze malo precyzyjnie cytowalem :wink:

Wkońcu mamy się czym pochwalić!

:wink:

No dobra, moze to takie moje nieco 'glupie czepialstwo'. Ale to 'w koncu' mi w oko wpadlo. Mysle wlasnie, ze Karolina i Asia odwalaja od daaaawna brudna robote dla Polskiego damskiego KS. I wlasnie dzieki nim mamy kolejne dziewczyny aspirujace wysoko. ....ok, ok koniec macenia kijem, bo to glupie......

... i jeszcze raz gratulaje, bo tych nigdy za malo :thumb: :thumb:

Awatar użytkownika
FilipN
Postawił piwka: 68 razy
Dostał piwko: 77 razy

Post28 lis 2012, 12:34

Wrogu pisze:Moze malo precyzyjnie cytowalem :wink:

Mysle wlasnie, ze Karolina i Asia odwalaja od daaaawna brudna robote dla Polskiego damskiego KS. I wlasnie dzieki nim mamy kolejne dziewczyny aspirujace wysoko

No może nie brudną a wielką ;)
od kilku lat jak rozmawiam ze znajomymi, którzy wiedzą że pływam ale są całkowitymi laikami, to opowiadam o sukcesach Karoliny i Asi - ciągle w czołówce mistrzostw świata czy europy (przypominam, że Asia w zeszłym roku została mistrzynią Europy!). Do tego stopnia wbiłem to znajomym do głowy, że jak ogłoszono decyzję o kitesurfingu na olimpiadzie w Rio to cieszyli się, że skoro dziewczynom tak dobrze idzie to będziemy mieli medale w Rio... więc znów musiałem tłumaczyć, że to na Olimpiadzie to nie do końca kitesurfing a na pewno nie taki jaki uprawiają dziewczyny ;)

Awatar użytkownika
TrueKejner
Deska: Shinn
Latawiec: Cabrinha
Postawił piwka: 157 razy
Dostał piwko: 193 razy

Post28 lis 2012, 23:31

Ej sukces Karoliny to już się trochę większym echem rozszedł. Moja babcia o tym skądś wiedziała!

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post29 lis 2012, 08:01

Moja babcia o tym skądś wiedziała
od Taty chyba :lol:
Od siebie tylko tak napisze jeszcze raz wielkie gratki dla Karoliny :thumb:
W rozmowach moim argumentem dla kitea sa wszyscy zawodnicy . Uwazam ze mamy czolowke swiatowa . Karolina na pewno bedzie motywacja dla chlopakow ze nawyzsze podium jest osiagalne . Choc niby mi to dynda to ciesze sie ze moge cieszyc sie Waszym sukcesem ze znajomymi .

Ps;moze pod wplywaem Marka ale liczylem na medal na Rio i dalej na jakies licze w race :lol:

Awatar użytkownika
mleczny
Deska: canon
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 33 razy
Kontaktowanie:

Post29 lis 2012, 16:03

relacja z podwójnej eliminacji :idea:
phpBB [video]

Awatar użytkownika
mandaro
Deska: NHP Infinity
Latawiec: GP Fuel
Postawił piwka: 66 razy
Dostał piwko: 22 razy
Kontaktowanie:

Post29 lis 2012, 23:10

Bardzo serdecznie gratuluję.
Nie wiem co powiedzieć więcej. Ocena tego jest poza moim rozumkiem.
Wiem tylko, ze nie było łatwo, ani fizycznie, ani psychicznie.
Droga na ten poziom to nie pieszczoty.
Wielki szacunek dla wszystkich, którzy biorą udział w takich zawodach. :thumbsup:

Awatar użytkownika
Regis
Deska: CrazyFly Raptor 135x41
Latawiec: Peter Lynn Fury v3 10
Postawił piwka: 7 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post07 gru 2012, 14:39

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post08 gru 2012, 01:31

TrueKejner pisze:

Ej sukces Karoliny to już się trochę większym echem rozszedł. Moja babcia o tym skądś wiedziała!

Ty sie Mareczek bierz za robote bo jak sie tak patrzy na te ich hity to nie jest jakis kosmos teraz ...

Wróć do „Forum Główne”