Kiteforum.pl - o co chodzi, gdzie zajawka ?

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post02 wrz 2010, 10:16

Kiteforum.pl to nie pępek świata i jedyne źródło info :wink:
no wlasnie i mamy troche inna zjawke :D

MR Adam
Deska: North Cesar Pro
Latawiec: North Rino
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2010, 10:23

:thumb:
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2010, 21:18 przez MR Adam, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2010, 11:21

MR Adam pisze:Chociaż tak na marginesie wydaje mi się że poza Eska (która była współorganizatorem KTE Świnoujście) nikt nie narzeka na tym forum na brak frekwencji

EKHEM :) Czy ktoś mnie widział na KTE czy może mam sobowtóra ??? :)

Z KTE nie mam nic wspólnego, nie organizowałam, nie napisałam nawet jednej relacji na sieplywa, nie zrobiłam nawet jednego zdjęcia, NIC :) A to klops, co nie ? :P :lol:

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2010, 13:03

ANDREW NORTH pisze:( chyba nie oboraziła się za to że Bracuru przekręcił jej nic na Esca, bo jak widać mocno na to wyczulony jest :naughty: )

Poproś kogoś aby przeliterował Ci moje wypowiedzi to unikniesz pisania tutaj BZDUR. Jestem wyczulony na ignorancję, głupotę a jeszcze mocniej na przekręcanie faktów (czyli to co robisz w każdym ze swoich postów :idea: ). Eska, z Eską, o Esce.
To kolejny dowód na to, że nie jesteś w stanie obietywnie ocenić faktów i piszesz pod wpływem uprzedzeń.
Za to unikasz odpowiedzi na dwukrotnie zadane proste pytanie. W zamian za to snujesz nadal nic niewnoszące teorie i podkreślasz, że odkryłeś wiadome względy Klasyczny przykład bicie piany i zatruwania atmosfery.

Adam,
Skąd wiesz jak było w Świnoujściu? Ile było osób na plaży? Jaka panowała atmosfera? Kto był a kogo nie było? Gdzie Eska lamentuje o braku widowni? Wygląda na to, że to akurat jedynie TY walisz w puste bębny rozpisujać się o frekwencji.
Nie zauważyłem, aby zawodnicy przyjeżdżali do Świnoujścia na siłe i wyjeżdżali z postanowieniem trzymania się z dala od Polski. Wręcz przeciwnie. Mieliśmy problemy z ilością chętnych i nie spotkałem zawodnika, który powiedział, że za rok nie przyjeżdża.
Mam nadzieję, że podzielisz się swoimi pomysłami na temat zawodów na forum PSKite.pl. Tam jest miejsce gdzie wypowiadają się zawodnicy bez narażania się na riposty tych na których krzywo spojrzano :lol:

Awatar użytkownika
BraCuru
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2010, 14:13

eska pisze:Czy ktoś mnie widział na KTE czy może mam sobowtóra ??? :)

Ciebie nie widziałem. Spiskowałem za to z Escą :wink:

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2010, 14:58

Właśnie pojawiło się video z zawodów kto nie był to niech popatrzy :)
Na końcu filmu mały beko bonus:)

phpBB [video]

PusieK
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 7 razy

Post02 wrz 2010, 15:20

Czemu tak mało ujęć z 3style?

Awatar użytkownika
ANDREW NORTH
Deska: SU-2 Prorider
Latawiec: cabrinha, RRD
Dostał piwko: 1 raz

Post02 wrz 2010, 20:22

Bracuru napisał;
"Poproś kogoś aby przeliterował Ci moje wypowiedzi to unikniesz pisania tutaj BZDUR. Jestem wyczulony na ignorancję, głupotę a jeszcze mocniej na przekręcanie faktów (czyli to co robisz w każdym ze swoich postów :idea: ). Eska, z Eską, o Esce.
To kolejny dowód na to, że nie jesteś w stanie obietywnie ocenić faktów i piszesz pod wpływem uprzedzeń.
Za to unikasz odpowiedzi na dwukrotnie zadane proste pytanie. W zamian za to snujesz nadal nic niewnoszące teorie i podkreślasz, że odkryłeś wiadome względy Klasyczny przykład bicie piany i zatruwania atmosfery. "

Na poczatku przepraszam wszystkich którzy to czytają ale muszę się zniżyć do poziomu mojego adwersarza;

generalnie w d...ie mam na co jesteś wyczulony i że zachowujesz się jak KAOWIEC z Rejsu.
Trzymaj ciśnienie chłopie bo Ci żyła pęknie. Jeśli nie jesteś w stanie tolerować innych o innym zdaniu lub nie do końca rozumiesz sensu odpowiedzi - Twój problem.
Pytanie? Jakie ? bo nie zanalazłem nic sensownego o co pytasz, prócz zarzutów i impertynecji. Na to co udało mi się odpowiedzieć w bardzo spokojny sposób i tak nie zwracasz uwagi.
Z tego co pamiętam czynnie się udzielałeś w tworzeniu regulaminu forum ale jako pierwszy zapomniałeś o poszanowaniu i szacunku, więc pisze Twoim językiem.

Wszystkich innych jeszcze raz przepraszam że musicie czytać tą żenująca dyskusję, więc jako pierwszy ją zakończę - the end!

aloha

MASTER KITEBOARDING fuu1
Deska: Nobile Infinity 5'7
Latawiec: Nobile T 5
Dostał piwko: 23 razy
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2010, 21:25

Nie wieje u WAS czy co ? Wczoraj i dziś dobre pływanie na pięknym wave więc może kultywujcie swoja zajawkę w ten właśnie sposób a nie kłóćcie sie na forum .
To szkodzi wizerunkowi wszystkich kitesurferów, zawodników, organizatorów i sympatyków tego sportu.
Naprawde WAS nie kumam .
Peace for all , Janek
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2010, 07:39 przez MASTER KITEBOARDING fuu1, łącznie zmieniany 1 raz.

MR Adam
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2010, 21:49

eska pisze:
MR Adam pisze:Chociaż tak na marginesie wydaje mi się że poza Eska (która była współorganizatorem KTE Świnoujście) nikt nie narzeka na tym forum na brak frekwencji

EKHEM :) Czy ktoś mnie widział na KTE czy może mam sobowtóra ??? :)

Z KTE nie mam nic wspólnego, nie organizowałam, nie napisałam nawet jednej relacji na sieplywa, nie zrobiłam nawet jednego zdjęcia, NIC :) A to klops, co nie ? :P :lol:

Jeżeli nic nie masz z KTE wspólnego w co uwierzyć można po Twoich gorących zapewnieniach :thumb: i jeżeli piszesz że nikt Cię nie widział na KTE to dlaczego masz pretensje że inni też nie dali się przyłapać podobnie jak Ty na KTE :?:

eska pisze:Hej,

zastanawia mnie jedna rzecz - czy kitesurfing w Polsce umiera? Mamy w tym momencie PIERWSZE MIĘDZYNARODOWE zawody w Polsce w Świnoujściu, gdzie nasi zawodnicy odnoszą sukcesy, a na kiteforum cisza... gdzie te emocje, gdzie to wsparcie dla zawodników, czy nikt tu się nie jara czymś więcej niż swój własny lewy hals, prawy hals ... ???

Aż mi się wierzyć nie chce, że tak jest, ale jednak to fakt. Zajawki nie ma

Czy naprawdę mamy uwierzyć że nie będąc obecną na KTE do czego się z dumą przyznajesz powyżej , masz pretensje do innych że nie interesowali się tą imprezą :?:

Jeżeli taka u Ciebie logika to nie jest to klops jak piszesz tylko żenujący spektakl zafundowałaś rozpoczynając ten wątek z pretensjami do tych którzy woleli swój własny lewy hals , prawy hals niż kibicowanie zawodą których Ty nie zaszczyciłaś nawet Swoją obecnością :!:
eska pisze:Czy ktoś mnie widział na KTE czy może mam sobowtóra ??? :)

to co poniżej napisałaś to żenada

eska pisze:nie napisałam nawet jednej relacji na sieplywa, nie zrobiłam nawet jednego zdjęcia, NIC :)
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2010, 23:12 przez MR Adam, łącznie zmieniany 3 razy.

Jahuu
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2010, 21:49

MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:Nie wieje u WAS czy co ? Wczoraj i dziś dobre pływanie na pięknym wave więc może kultywujcie swoja zajawkę w ten właśnie sposób a nie kłóćcie sie na forum .
To naprawde szkodzi wizerunkowi wszystkich kitesurferów, zawodników, organizatorów i sympatyków tego sportu.
Naprawde WAS nie kumam .
Peace for all , Janek

+1 !!
koniec gadania. czas wyjsc na wode !::D

MR Adam
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2010, 22:03

BraCuru pisze:

Adam,
Skąd wiesz jak było w Świnoujściu? Ile było osób na plaży? Jaka panowała atmosfera? Kto był a kogo nie było? Gdzie Eska lamentuje o braku widowni? Wygląda na to, że to akurat jedynie TY walisz w puste bębny rozpisujać się o frekwencji.
[/b]

Marek proszę nie rób osobistych wycieczek bo tak się nie prowadzi dyskusji , prowokując adwersarzy w taki sposób :oops:
[/b]walisz w puste bębny rozpisujać się o frekwencji. [/b]

Pozwolisz że na Twoje pytania odpowiem po kolei :?:

Skąd wiesz jak było w Świnoujściu?
z relacji na sieplywa http://www.sieplywa.pl/siewie/4184/Pods ... jscie_2010
Pięć dni zawodów, trzy dni z wiatrem i rywalizacją na wodzie, cztery dnia wieczornych imprez na plaży i sobotni koncert grupy Skambomambo, 76 zadowolonych zawodników, kilka tysięcy widzów na plaży to bilans tegorocznego finału Kitesurf Tour Europe w Świnoujściu.

Jaka panowała atmosfera?
76 zadowolonych zawodników

Kto był a kogo nie było?
Wiem już z gorących zapewnień Eski że nie zaszczyciła Swoją obecnością KTE Świnoujście :(

Gdzie Eska lamentuje o braku widowni?
tutaj
viewtopic.php?f=1&t=32115&start=0
Hej,
zastanawia mnie jedna rzecz - czy kitesurfing w Polsce umiera? Mamy w tym momencie PIERWSZE MIĘDZYNARODOWE zawody w Polsce w Świnoujściu, gdzie nasi zawodnicy odnoszą sukcesy, a na kiteforum cisza... gdzie te emocje, gdzie to wsparcie dla zawodników, czy nikt tu się nie jara czymś więcej niż swój własny lewy hals, prawy hals ... ???
Aż mi się wierzyć nie chce, że tak jest, ale jednak to fakt. Zajawki nie ma.
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2010, 23:44 przez MR Adam, łącznie zmieniany 7 razy.

Awatar użytkownika
BraCuru
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2010, 22:06

Skąd tyle frustracji w tym wątku?! Jestem w szoku :shock: Powaga.
Wyłączam się co by mi żyła nie pękła :doh:

Eska aka Esca - to chyba prowokacja, zachowaj zimną krew bo Ci też pęknie :wink:
Czy możesz również wrzucić mega klimatyczny filmik zrobiony przez Siepływa do wątku o KTE:
viewtopic.php?f=7&t=31509

Awatar użytkownika
BraCuru
Kontaktowanie:

Post02 wrz 2010, 22:36

Jescze tylko ta odpowiedź:

Adam - myślę, że ten wątek to jakaś komedia pomyłek napisana przez frustacje, zmęczenie, niezrozumienie, uprzedzenie i nie wiem co tam jeszcze.

Z pierwszego postu jasno Eski wynika, że zastanawiał ją brak zainteresowania wśród kiteforumowiczów pierwszą międzynarodową imprezą jaka odbyła się w Polsce (przeczytaj sobie tytuł tego wątku).Tak sobie myślę, że Magda spodziewała się większego odzewu - choćby pytaniem gdzie można obejrzeć wyniki na żywo itp. Zawody krajowe na tym forum wzbudzają bardzo nikłe zainteresowanie. Zobacz ile osób oglądało relacje z Summer Kite, Loosersów, Kia i Forda. Nie pisała apelu wzywającego pielgrzymki fanów do Świnoujścia. Wyraziła swoje ździwienie z braku takiego właśnie wirtualnego zainteresowania. A Ty masz do Bogu ducha winnej dziewczyny pretensje o lamentowanie o braku plażowiczów oglądających zawody i jej nieobecność tamże :shock: :shock: :shock:

Poza tym trudno oceniać imprezę jak się na niej nie było. Tymbardziej dokonywać porównania panującej atmosfery. Byłeś w Podersdorfie i wiem, że Ci się bardzo podobało (zawodnikom również). Jednak jak chcesz dokonać analizy tego co widziałeś, smakowałeś i czułeś ze zdaniem: 76 zadowolonych zawodników z relacji na Siepływa czy też fajnego filmiku z wypowiedzią czołowych (zadowolonych :D ) zawodników? :idea:

Aloha no i co bym nam zajawka nie wymarła :thumb:

Awatar użytkownika
Krzysztof-L
Deska: NHP
Latawiec: Ozone
Postawił piwka: 47 razy
Dostał piwko: 37 razy

Post02 wrz 2010, 23:23

tak na koniec bo wątek zdycha...
wg. mnie to pozytywny objaw, ten sport broni się przed komercją i szpanem i wraca do podstaw: spotkań przyjaciół, doskonaleniu umiejętności i rozkoszowania się wiatrem i swobodą na ulubionych spotach w kameralnej, wolnej od gawiedzi, badziewnej muzyki i darmowych napojów atmosferze :D

Wróć do „Forum Główne”