no wlasnie i mamy troche inna zjawkeKiteforum.pl to nie pępek świata i jedyne źródło info

MR Adam pisze:Chociaż tak na marginesie wydaje mi się że poza Eska (która była współorganizatorem KTE Świnoujście) nikt nie narzeka na tym forum na brak frekwencji
ANDREW NORTH pisze:( chyba nie oboraziła się za to że Bracuru przekręcił jej nic na Esca, bo jak widać mocno na to wyczulony jest)
eska pisze:MR Adam pisze:Chociaż tak na marginesie wydaje mi się że poza Eska (która była współorganizatorem KTE Świnoujście) nikt nie narzeka na tym forum na brak frekwencji
EKHEMCzy ktoś mnie widział na KTE czy może mam sobowtóra ???
![]()
Z KTE nie mam nic wspólnego, nie organizowałam, nie napisałam nawet jednej relacji na sieplywa, nie zrobiłam nawet jednego zdjęcia, NICA to klops, co nie ?
![]()
eska pisze:Hej,
zastanawia mnie jedna rzecz - czy kitesurfing w Polsce umiera? Mamy w tym momencie PIERWSZE MIĘDZYNARODOWE zawody w Polsce w Świnoujściu, gdzie nasi zawodnicy odnoszą sukcesy, a na kiteforum cisza... gdzie te emocje, gdzie to wsparcie dla zawodników, czy nikt tu się nie jara czymś więcej niż swój własny lewy hals, prawy hals ... ???
Aż mi się wierzyć nie chce, że tak jest, ale jednak to fakt. Zajawki nie ma
eska pisze:Czy ktoś mnie widział na KTE czy może mam sobowtóra ???![]()
eska pisze:nie napisałam nawet jednej relacji na sieplywa, nie zrobiłam nawet jednego zdjęcia, NIC
MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:Nie wieje u WAS czy co ? Wczoraj i dziś dobre pływanie na pięknym wave więc może kultywujcie swoja zajawkę w ten właśnie sposób a nie kłóćcie sie na forum .
To naprawde szkodzi wizerunkowi wszystkich kitesurferów, zawodników, organizatorów i sympatyków tego sportu.
Naprawde WAS nie kumam .
Peace for all , Janek
BraCuru pisze:
Adam,
Skąd wiesz jak było w Świnoujściu? Ile było osób na plaży? Jaka panowała atmosfera? Kto był a kogo nie było? Gdzie Eska lamentuje o braku widowni? Wygląda na to, że to akurat jedynie TY walisz w puste bębny rozpisujać się o frekwencji.
[/b]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości