Kisiel pisze:aha to mi tak moj x-bow poszedlale Koniu naprawil i lata jak szalony teraz heheh
no jak go odbierałem od Konia to mowił ze przeszył go tak na swoj sposob zeby lepiej latało

Kisiel pisze:aha to mi tak moj x-bow poszedlale Koniu naprawil i lata jak szalony teraz heheh
patron pisze:kofly pisze:cabrinia mi pękła... ale to wina tego ze powietrze sie ze tak powiem zredukowało od zimnej wody. latawiec się złożył i bum:) ale gdyby nie to powietrze to cabrinha jest spoko... tez sporo wytrzymaładnych pare razy wodowała z dużym impetem
możesz powiedzieć jaśniej o co chodzi z tym powietrzem? bo nie zrozumiałem.
kofly pisze:patron pisze:kofly pisze:cabrinia mi pękła... ale to wina tego ze powietrze sie ze tak powiem zredukowało od zimnej wody. latawiec się złożył i bum:) ale gdyby nie to powietrze to cabrinha jest spoko... tez sporo wytrzymaładnych pare razy wodowała z dużym impetem
możesz powiedzieć jaśniej o co chodzi z tym powietrzem? bo nie zrozumiałem.
a no o to chodzi ze pływałem dość długo i zniosło mnie daleko daleko od pompki a zimna woda zrobiła swoje i latawka zflaczałamowiąć najprosciej pod wpływem temperatury ciśnienie w tubie głównej zmalało... pzdr
Cabrinha: nic nie wiem o najnowszych modelach, ale Xbow2 i SB2 według mnie nie są nie do zdarcia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości