Andi, Dziku

piękny klimat
toż to juz "Nasze profesjonalne video"

desperadek pisze:Jak powiedziałem znajomemu że słyszę jak płynie za mną na RRD bo tak charakterystycznie świszczą linki to mi nie wierzył. Na tym filmiku może sobie posłuchać.Te linki są jakieś inne. Żeby nie było, myślę że to dobre latawce, a Gregora57 podziwiam za pasję.
Gregor57 pisze:desperadek pisze:Jak powiedziałem znajomemu że słyszę jak płynie za mną na RRD bo tak charakterystycznie świszczą linki to mi nie wierzył. Na tym filmiku może sobie posłuchać.Te linki są jakieś inne. Żeby nie było, myślę że to dobre latawce, a Gregora57 podziwiam za pasję.
Hejka!
Tak masz racje i powiedz znajomemu,ze to sa jak dotąd najlepsze linki na rynku według Ricardo Richi,9lat używalem tylko Cabrhiny,ale od 2011r zmieniłem kite na RRD i jestem zadowolony.
Forma jeszcze jest i zapal to nic nie stalo na przeszkodzie jak tylko uzywac z sily na tury ile sie tylko da,bo czas plynie szybko i zanim sie człowiek nie obejrzy to przyjdzie koniec![]()
![]()
Poz:
Slawek-Kopiec pisze:Gregor57 pisze:desperadek pisze:Jak powiedziałem znajomemu że słyszę jak płynie za mną na RRD bo tak charakterystycznie świszczą linki to mi nie wierzył. Na tym filmiku może sobie posłuchać.Te linki są jakieś inne. Żeby nie było, myślę że to dobre latawce, a Gregora57 podziwiam za pasję.
Hejka!
Tak masz racje i powiedz znajomemu,ze to sa jak dotąd najlepsze linki na rynku według Ricardo Richi,9lat używalem tylko Cabrhiny,ale od 2011r zmieniłem kite na RRD i jestem zadowolony.
Forma jeszcze jest i zapal to nic nie stalo na przeszkodzie jak tylko uzywac z sily na tury ile sie tylko da,bo czas plynie szybko i zanim sie człowiek nie obejrzy to przyjdzie koniec![]()
![]()
Poz:
NIby dlaczego sa one najlepsze na rynku?Dlatego ,ze swiszcza?Sorry za offtop
sebro pisze:o rzesz...![]()
Andi, Dziku![]()
piękny klimat
toż to juz "Nasze profesjonalne video"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości