Wake vs Kite ))

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
orlen
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 4 razy

Post03 lip 2014, 09:22

Ziomek. pisze:
Bartq pisze:.. i porównujesz do tego luźne pływanko na 2.0 :clap:
..

..cóż, z przyjemnością więc obejrzę edit z takiego "luźnego pływanka" na takim poziomie z krawędzi kogokolwiek innego z PL :thumb:

peace

nie wiem tylko w jakim celu ta próba porównań, wake już dawno poszedł w innym kierunku...

- robert -

Post03 lip 2014, 11:12

To może taki szybki pomysł : sami napiszcie do Posito , jaki trik chcielibyście widzieć w jego wykonaniu, co ma próbować i ćwiczyć ?
Napiszcie najlepiej tu , gdzie ostatnio bywa częściej ))

https://www.facebook.com/wakeportkaniow

Albo tu :

https://www.facebook.com/pages/Posito-M ... 4011738921

( najlepiej po hiszpańsku … na pewno sprawi mu to przyjemność albo po angielsku … jeśli po polsku, to Kuba mu przetłumaczy )

ps. filmik który wkleiłem na początku, zmontowałem na szybko z materiałów , które powstały dosłownie w 10 minut … tyle trwało całe jego pływanie i cała „sesja zdjęciowa” .
Poprosiłem , czy możesz spróbować zrobić back moba ? , odpowiedział „ nooo nieee wiem”
… sami widzieliście , co z tego wyszło . Uśmiech na jego twarzy , po wyjściu z wody był bezcenny )) Najbardziej był jednak zadowolony z KGB , które udało mu się ustać … inne sekwencje praktycznie go nie interesowały …

orlen

Post03 lip 2014, 12:03

Ja sie pytam tylko po co.
Niech se chlop ćwiczy co chce.

- robert -

Post03 lip 2014, 12:39

orlen pisze:Ja sie pytam tylko po co.
Niech se chlop ćwiczy co chce.

Moja poprzednia prośba „czy możesz zrobić back moba” ? nie była bezcelowa . Chciałem sfilmować próbę w slow motion … ten trik jest dla mnie wyjątkowo ciekawy i może kiedyś będę przymierzał się do czegoś takiego . Filmowanie w slomo jest doskonałe do nauki i wyłapania wszelkich błędów, polecam taką metodę , niech ktoś was filmuje i oglądajcie to później … bez zwolnionych obrotów czasami trudno wyłapać, co się działo, co poprawić i dlaczego nie wyszło .

MArcinBe
Dostał piwko: 1 raz

Post03 lip 2014, 14:42

ale o co ta cala "afera"? :lol:

skoro koles wymiata nieprzecietnie na kite, to dlaczego ma tych trikow nie robic na kablu (nawet w trakcie pierwszych plywan), a tym bardziej na 2.0
przeciez to nie jest osoba ktora dopiero co pierwsze kroki na desce na wodzie zrobila 8)

to tak jakby sie podniecac ze wymiatacz na deskorolce w trakcie pierwszej jazdy na snowboardzie w funparku ostro robi rurki i skocznie... :hand:

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post03 lip 2014, 18:10

orlen pisze:
nie wiem tylko w jakim celu ta próba porównań, ...

ja z kolei nie wiem w jakim celu spina :hand:
że koleś po chwili przełożenia z kite sadzi z krawędzi grubo lepiej niż pro po kilku latach częstych treningow -to chyba nie podlega dyskusji
jak pisałem, Positio jest NIEPRZECIĘTNIE sprawnym typem, mieliśmy tego próbkę na żywo na ostatnim FORDzie ..
o co tu się sadzić ..

tyle..

peace

orlen

Post03 lip 2014, 18:23

Ziomek. pisze:
orlen pisze:
nie wiem tylko w jakim celu ta próba porównań, ...

ja z kolei nie wiem w jakim celu spina :hand:
że koleś po chwili przełożenia z kite sadzi z krawędzi grubo lepiej niż pro po kilku latach częstych treningow -to chyba nie podlega dyskusji
jak pisałem, Positio jest NIEPRZECIĘTNIE sprawnym typem, mieliśmy tego próbkę na żywo na ostatnim FORDzie ..
o co tu się sadzić ..

tyle..

peace

zero spiny, nie rozumiem jedynie sensu w porównywaniu gości z dwóch różnych dyscyplin.
to tak jakbyś chciał porównać gimnastyka sportowego z zawodnikiem powertumbling.,

zapominasz, że te skoki ma opanowane na ślepo, przełożenie tego na kabel to żadna sztuka.
dla przykładu podam siebie, mam bardzo średnią koordynację a w ciągu jednej sesji przełożyłem wszystkie swoje tricki ze snowboardu na kabel.

Wróć do „Forum Główne”