hehe za tego wszyscy trzymamyZa pepika ?

mary.dk pisze:Naprawde nie wiem o co wam chodzi z Murphy'm,
spoko koles, wymiata - wiadomo,
ale w tym towarzystwie...
Pozdro...
Nivea pisze:mary.dk pisze:Naprawde nie wiem o co wam chodzi z Murphy'm,
spoko koles, wymiata - wiadomo,
ale w tym towarzystwie...
Pozdro...
No i właśnie o to towarzystwo chodzi chłopie! Murphy wskoczył właśnie na listę KOTA, a to już mega wyróżnienie.
Walczył dzielnie i zapewne jeszcze wiele razy powalczy. Z przebiegu zawodów widać, jak niełatwo było. Odpadali po
kolei najbardziej znani i to jest piękne w tym sporcie
Dodatkowo teraz ma szanse przez kolejne 10dni trenować z absolutną czołówką światową, do której już go Red Bull zaliczył.
Jesteśmy dumni z Marka i dziękujemy za odwagę i determinację! Ride hard!
przemass pisze: Proponuję więc listę nazwać listą Wypasionych Sponsorowanych Pieszczochów Prasy Kite![]()
onzo pisze: Zauważcie, że był jedynym zawodnikiem, którego dopisano w ten sposób. A że wyniki było można przewidzieć już na starcie... Myślę, że trudno było liczyć na coś innego
Smokie pisze:onzo pisze: Zauważcie, że był jedynym zawodnikiem, którego dopisano w ten sposób. A że wyniki było można przewidzieć już na starcie... Myślę, że trudno było liczyć na coś innego
Nie był. Było jeszcze 7 oprócz niegoAle 8 dzika kartę jednak dostał on i to 2 dni przed imprezą
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości