Na forum jestem od 2004r, nie udzielam się aktywnie (obserwuje codziennie), przestańcie bo pierd....cie głupoty.
Kiedyś to było prawdziwe kiteforum!!! a teraz...
bar pisze:
narazie został wykasowany Twoj post skoro nie masz odwagi pisać pod własnym nikiem i nie potrafisz uszanować prośby osób które włożyły w poszukiwania najwięcej wysiłku
zbrochaty pisze:> Czekamy jak to będzie po relacji.
Po jakiej relacji? Przecież gość relacjonuje na bieżąco w TV, w błogiej nieświadomości myśląc, że "rozsławia kitesurfing"
Zbrochaty
Janek nie relacjonuje na bieżąco. Udzielił 2 wywiadów, którymi w tej chwili manipulowały media, co możecie zobaczyć w 2 wklejonych na początku materiałach.
Czy tak ciężko poczekać chwilę na oficjalne oświadczenie ?? Postaramy się wam wszystkim dokładanie wyjaśnić jak doszło do całej sytuacji, jak wyglądały poszukiwania, czego w nich zabrakło etc
Shark pisze:Na forum jestem od 2004r, nie udzielam się aktywnie (obserwuje codziennie), przestańcie bo pierd....cie głupoty.
Kiedyś to było prawdziwe kiteforum!!! a teraz...
march_in pisze:ale jak to? co tu sie dzieje? dlaczego mozna wypowiadac sie tylko w tonie patosu i bohaterstwa? dlaczego nie mozna miec odmiennego zdania? dlaczego inne zdania sa kasowane?
nie jest moim celem pastwienie sie nad zawodnikiem, ale nie podoba mi sie to utrzymowanie jednoglosnosci. to stwarza obraz jednowymiarowy i przez to zaklamany.
ponawiam prosbe o opis technikaliow, ktorymi poslugiwal sie janek. no chyba ze teraz to powinienem siedziec cicho i klaskac.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości