Może mi będzie głupio, ale napisałem swoje zdanie. No ale jak tam chcesz, rób jak uważasz.
pepek pisze:Gratulacje dla reszty ekipy Maksa i Woja ,dla Ciebie też BarCuru
Może mi będzie głupio, ale napisałem swoje zdanie. No ale jak tam chcesz, rób jak uważasz.
BraCuru pisze:
Niezdrowa atmosfera na forum spowodowana jest tym, że często ludzie piszą właśnie swoje zdanie nie znając wystarczających faktów do obiektywnej oceny.
A to powoduje powtarzanie znanego dobrze tu scenariusza: eskalacja pomówień, obrzucania się błotem, NIGDY żadnych przeprosin, żadnych szans na wypracowanie wspólnego zdania lub choćby zmiany zdania oponenta. NIGDY![]()
Jak już pisałem wcześniej, z tego powodu nie dziwię się zaangażowanym w ten sport ludziom, że nie udzielają się na tym forum choć mogliby wiele interesujacych rzeczy przedstawić.
MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:Mam nadzieje że w następnej edycji będe mógł Wam to udowodnić wraz z innymi kitesurferami którzy mają ochotę wystartować . Ja pewno nie na rejsówce ....reszta to kwestia warunków.
Moim zdaniem piszesz tak jak byś TY i TWOI koledzy posiadali niezywkłe umięjętności i doświadczenie do uczestnictwa w Błękitnej Wstędze a resztę kitesurferów macie za lamerów którzy opalają na plaży w kolorowych gaciach . Zapewniam że tak nie jest.
W trójmieście pływa więcej ludzi na morzu lub zatoce jesienno -zimową aurą niż w Brazyli czy Egipcie w tym czasie.
BraCuru pisze:Czy ambasadora polskiego kitesurfingu nie stać na lepsze zakończenie postu niż pisanie prostackiego PIER8OL SIĘ? Smutne...
MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:akurat FY w tym wypadku oznaczało FORGET YOU czyli "zapomnij" lub "nie chce mi sie z Toba gadać " ale widze że marzysz o czymś innym ....
jacekdaktera pisze:Pinio prosi o opinie na priva. Ok,ale po co.Pisząc tekst wyrażam tylko swoją opinie w sprawie. Jeśli się jej wstydzę to po co właściwie pisać. Pomysł można skrytykować, ale wyśmiewać autora to dobre dla dzieciaków.
W zaproszeniu Janka jak mi sie wydaje nie bylo mowy o pospolitym ruszeniu TT
Zapraszam wszystkich kitesurferów którzy chcieliby spróbować sil w long dystansie (nie koniecznie na rejsówkach) i dobrze się pobawić :
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości