Nie dostałem maila informującego o nowym poście w śledzonym temacie.
Co do wyglądu forum to również stwierdzam, że jest nieczytelnie. Zbyt dużo trzeba scroll-ować myszką aby dojechać do końca działu/tematu.
admin pisze:[color=#FF0000]Mam prośbę żeby nie dopisywać tych samych uwag co poprzednicy [np.wszystko jest rozlazłe, itp]
BraCuru pisze:PS.
Dostalem prywatna wiadomosc - gdzie to sie teraz sprawdza? Czyzbym juz tracil wzrok![]()
W wersji 1.0 otwierajac strone glowna od razu wiedzialem ile mam nieprzeczytanych wiadomosci. A teraz gdzie to jest?
TomekG pisze:po lewej . twoje konto . prywatne wiadomosci
wcześniej zajeło mi chwile zanim to znalazłem
BraCuru pisze:A czemu nie? Dzieki temu bedziesz wiedzial co jest najwazniejsze do poprawienia. Jesli 70% pisze, ze jest rozlazle to znaczy ze to powinno byc priorytetowa poprawka. Jesli na 30 glosow ktos jeden napisze, ze nie podoba mu sie cos-tam to rozpotrywalbym to na samym koncu.
Crazy Horse pisze:Czy dopiero jak ktoś do mnie napisze, to pokaże się ten pasek na górze "TWOJE KONTO: Masz wiadomość" ?
Teraz nic takiego nie ma, nawet nie można się wylogować, nigdzie nie pokazuje, że jestem zalogowany?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości