stiv amoralny pisze:a Kargul ma rację , na płw. takie waruny że oooołchcchchaaa , dziś równiutko 22-25 knt było, woda prawie stól na MM, słonce, no tylko gleby jak co zimne![]()
Jak bym łeb wsadził w śnieg

Sory za brak związku z tematem
pozdro Ziomuś

stiv amoralny pisze:a Kargul ma rację , na płw. takie waruny że oooołchcchchaaa , dziś równiutko 22-25 knt było, woda prawie stól na MM, słonce, no tylko gleby jak co zimne![]()
Kargul pisze:ps.Na pierwszym fordzie siedząc na pomoście pytałem się Ziomka o lecha i powiedział że pierwsze słyszy więc może mówić prawde![]()
Kargul pisze:ps2 i tak warunków panujących od dwóch dni na 1/2 nie przebija nawet new cal:lol:![]()
aloha
MassTurbo pisze:Jeśli chodzi o sposób wyboru szkoły - szczekam jak nierasowy psiak;)
Sniady pisze:tylko pozazdrościć tripu.
Dawaj foty![]()
A i jestem ciekaw ile taki trip kosztuje ... 10 tyś.. ?:P Do Japonii to chyba z 6 tyś w obie strony co najmniej.
evolutionVIII pisze:Jaka temperatura wody i powietrza?
Na jakie rozmiary dmucha?
pozdrawiam
Jurgen pisze:evolutionVIII pisze:Na jakie rozmiary dmucha?
Ty tylko o jednym![]()
NEMO pisze:Ziomek , Ty to masz cieżki żywot...
Mam wiarę ,że mój też tak kiedyś będzie wyglądać,choć i teraz nie narzekam...
NEMO pisze:Enjoy,a jak już bedziesz wracał przywieź mi jedną z tych egzotycznych Pan bo w Polsce tak jakby juz zimno jest.
przemass pisze:3cie zdjęcie daje rade Ziom... :O
Chudy pisze::D No fajne te Nowo Kaledoniowe mamuśki)) dobry trip i jak widać miażdżące swym urokiem miejsce !
PETARDA !
Smokie pisze:
A na tym drzewie co tam jest z tymi tabliczkami ja poproszę dorobić tabliczkę Chałupy/Władek tudzięż HELLLLLLLLLLLi czekam na foto
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości