papier pisze:Wyspiarze maja swoje BKSA i wydają swoje własne licencje i jakoś nikt się tam do IKO nie łasi![]()
Ba nawet amerykańce mają USKSA![]()
papier pisze:Nomercy pisze:
dodam jeszcze ze bksa i usksa sa honorowane around the world![]()
![]()
Więc stwórzcie Polskie Stowarzyszenie Kite Surfingu i sprawcie aby było honorowane around the world
yanosik pisze:papier pisze:Nomercy pisze:
dodam jeszcze ze bksa i usksa sa honorowane around the world![]()
![]()
Więc stwórzcie Polskie Stowarzyszenie Kite Surfingu i sprawcie aby było honorowane around the world
W POLSCE???Gdzie każdy od razu chce być Prezesem!!!
IMPOSSIBLE
papier pisze:
hehe dlatego na zawsze wyniosłem się z tego chorego kraju
patron pisze:papier pisze:
hehe dlatego na zawsze wyniosłem się z tego chorego kraju
Tak najłatwiej. Po co pracować nad tym by było lepiej. Łatwiej od razu skoczyć na gotowe i pluć na ojczyznę. Nie wiem czy jest się czym chwalić...
Smokie pisze:.... a później jadę za granice i znowu mówią: o polaczkitaki żarcik
patron pisze:Po co pracować nad tym by było lepiej. Łatwiej od razu skoczyć na gotowe i pluć na ojczyznę. Nie wiem czy jest się czym chwalić...
papier pisze:Myslisz ze tak latwo pojechac do innego kraju i zaczynac wszystko od poczatku ? grubo sie mylisz ! sprobuj gdzies pojechac, znalezc prace w swoim zawodzie , kupic mieszkanie i zyc normalnie na takim samym poziomie jak obywatele tego kraju . Oj nie jest latwo , przynajmniej na poczatku
papier pisze:
Myslisz ze tak latwo pojechac do innego kraju i zaczynac wszystko od poczatku ? grubo sie mylisz ! sprobuj gdzies pojechac, znalezc prace w swoim zawodzie , kupic mieszkanie i zyc normalnie na takim samym poziomie jak obywatele tego kraju . Oj nie jest latwo , przynajmniej na poczatku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości