Zakładamy stowarzyszenie-klub kite w Warszawie lub okolicach

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
djbartekk
Deska: Czapla Kiteboards
Latawiec: F-one Bandit Flysurfer Cronix
Postawił piwka: 14 razy
Dostał piwko: 4 razy
Kontaktowanie:

Post20 wrz 2009, 20:22

jesli beda składki i beda czlonkowie to zglaszam oficjalna prosbe o przyjecie mojej skromnej osoby na fotel prezesa stowarzyszenia . dziekuje za uwage :)

Nomercy
Deska: Parapet z OBI
Latawiec: TESCO Bag
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post20 wrz 2009, 20:57

papier pisze:Wyspiarze maja swoje BKSA i wydają swoje własne licencje i jakoś nikt się tam do IKO nie łasi :)
Ba nawet amerykańce mają USKSA :)

dodam jeszcze ze bksa i usksa sa honorowane around the world :roll: :roll: :roll:

Awatar użytkownika
fando
Latawiec: PLYNN

Post20 wrz 2009, 21:40

Nomercy pisze:
dodam jeszcze ze bksa i usksa sa honorowane around the world :roll: :roll: :roll:

Więc stwórzcie Polskie Stowarzyszenie Kite Surfingu i sprawcie aby było honorowane around the world :lol:

yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post20 wrz 2009, 21:48

papier pisze:
Nomercy pisze:

Więc stwórzcie Polskie Stowarzyszenie Kite Surfingu i sprawcie aby było honorowane around the world :lol:

W POLSCE??? :shock: Gdzie każdy od razu chce być Prezesem!!!
IMPOSSIBLE :!:

Ker-mit
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post20 wrz 2009, 22:15

Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza, dla naszego klubu, prezes Ochódzki Ryszard, naszego klubu Tęcza. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki! To mówiłem ja – Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat! (...) To jeszcze ja – Jarząbek Wacław, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam. To śpiewałem ja – Jarząbek.

i sami wiecie jak to jest....

ps. Darkowic ... działaj... nie słuchaj innych...
- u nas nie ma się szacunku do jakichkolwiek inicjatyw społecznych.
Widzi sie tylko same negatywy jakichkolwiek działań...

Zawsze u nas szuka sie najpierw tylko problemów i negatywów aby torpedowac pomysły.... a najlepiej cudze ;) taki kraj

pozdrawiam z 3city

stiv amoralny
Deska: 50fifty/Su-2/Spleene
Latawiec: Cabrinha/SShot/Airush
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 32 razy
Kontaktowanie:

Post20 wrz 2009, 23:42

przeczytałem cały dotychczasowy wątek i urzekły mnie te oto janosikowe słowa;
"Jeżeli liczyłbys na kasę na jakiekolwiek wyjazdy, czy sprzęt, to musisz do klubu zebrać ludzi z dużymi dłońmi, gdyż prędzej wam wielkie kaktusy na nich powyrastają " :lol: :lol: :lol:

a tak serio, to obiektywnie muszę powiedzieć ,że byłem świadkiem jak z inicjatywy janosika i jeszcze kilku bezinteresownych osób odpalona została fajna impreza w Żninie nad jeziorem Małym i sądzę że o SPOŁECZNYCH działaniach i możliwościach wie ten gościu co nieco :wink:

BARTIMUS

Post21 wrz 2009, 05:25

Sie ma -mieszkam w Wawie i wlasnie siedze w Las Palmas gdzie zaczalem moje plywanie. Moge sie dolaczyc do tego przedsiewziecia.

Awatar użytkownika
adrianoos
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 3 razy

Post22 wrz 2009, 18:19

yanosik pisze:
papier pisze:
Nomercy pisze:

W POLSCE??? :shock: Gdzie każdy od razu chce być Prezesem!!!
IMPOSSIBLE :!:

+ tok myślenia nie co ja mogę wnieść do takiej akcji, tylko ile mogę z tego mieć...... spoko jeszcze ze 3 pokolenia i będzie git:)

Awatar użytkownika
fando

Post22 wrz 2009, 18:56

adrianoos pisze:
+ tok myślenia nie co ja mogę wnieść do takiej akcji, tylko ile mogę z tego mieć...... spoko jeszcze ze 3 pokolenia i będzie git:)

hehe dlatego na zawsze wyniosłem się z tego chorego kraju :roll:

patron
Postawił piwka: 6 razy
Kontaktowanie:

Post22 wrz 2009, 21:49

papier pisze:

Tak najłatwiej. Po co pracować nad tym by było lepiej. Łatwiej od razu skoczyć na gotowe i pluć na ojczyznę. Nie wiem czy jest się czym chwalić...

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post22 wrz 2009, 22:13

patron pisze:
papier pisze:

Tak najłatwiej. Po co pracować nad tym by było lepiej. Łatwiej od razu skoczyć na gotowe i pluć na ojczyznę. Nie wiem czy jest się czym chwalić...

.... a później jadę za granice i znowu mówią: o polaczki ;) taki żarcik :)

Awatar użytkownika
fando

Post23 wrz 2009, 11:29

Smokie pisze:.... a później jadę za granice i znowu mówią: o polaczki ;) taki żarcik :)

hehe na szczescie jestem tylko w polowie polaczkiem :)spedzilem tam ponad polowe zycia ale mimo to nie potrafilbym zyc w polsce bo nie moglbym rozwijac swoich pasji i zainteresowan tak jak moge to robic w NL
:roll: lubie latwe i przyjemne zycie , kiedy nie musze czekac kiedy bedzie wialo , nie jestem juz mlody wiec nie chce czekac az bedzie normalnie,szkoda czasu i dlatego wlasnie tam nie wracam .

patron pisze:Po co pracować nad tym by było lepiej. Łatwiej od razu skoczyć na gotowe i pluć na ojczyznę. Nie wiem czy jest się czym chwalić...

Myslisz ze tak latwo pojechac do innego kraju i zaczynac wszystko od poczatku ? grubo sie mylisz ! sprobuj gdzies pojechac, znalezc prace w swoim zawodzie , kupic mieszkanie i zyc normalnie na takim samym poziomie jak obywatele tego kraju . Oj nie jest latwo , przynajmniej na poczatku :)

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post23 wrz 2009, 14:20

papier pisze:Myslisz ze tak latwo pojechac do innego kraju i zaczynac wszystko od poczatku ? grubo sie mylisz ! sprobuj gdzies pojechac, znalezc prace w swoim zawodzie , kupic mieszkanie i zyc normalnie na takim samym poziomie jak obywatele tego kraju . Oj nie jest latwo , przynajmniej na poczatku :)

Myślisz, że tak łatwo pomimo skończenia jakiejkolwiek szkoły w tym kraju (włacznie ze studiami) zaczynac wszystko od poczatku ? grubo sie mylisz ! sprobuj znalezc prace w swoim zawodzie , kupic mieszkanie i zyc normalnie na jakimkolwiek poziomie. Oj nie jest latwo , przynajmniej na poczatku...

Awatar użytkownika
peg
Deska: C.L.A.S.H
Latawiec: EVO, Rebel, Vegas
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post23 wrz 2009, 14:29

robiłem niedawno projekt kuchni parze młodych ludzi mieszkających od kilku lat w Holandii. jesteśmy w podobnym wieku więc gadka o tym i owym. ludzie właśnie wykańczają dwukondygnacyjny dom w Polsce. pytam czym się zajmują w Holandii a człowiek na to: wiesz, Holandia to kraj zbudowany z drewna. Tam prawie wszystko jest drewniane. a ja - maluję ramy okienne (tu zdębiałem: maluje ramy i KU**&^&WA stawia DOM w Polsce za zarobioną z tego kasę...) ale chcę już z żoną wrócić do kraju i tutaj kontynuować swój biznes. Więc mu podpowiedziałem, żeby założył burdel ewentualnie zwiózł coś "ciekawego" z Holandii bo tutaj na malowaniu okien nie zarobi na mięso a już na pewno nie na dom... Sam nie wiem co o tym myśleć. czasem opadają mi ręce choć staram się jak mogę by nie tracić wiary, że będzie lepiej...

patron
Postawił piwka: 6 razy
Kontaktowanie:

Post23 wrz 2009, 14:46

papier pisze:
Myslisz ze tak latwo pojechac do innego kraju i zaczynac wszystko od poczatku ? grubo sie mylisz ! sprobuj gdzies pojechac, znalezc prace w swoim zawodzie , kupic mieszkanie i zyc normalnie na takim samym poziomie jak obywatele tego kraju . Oj nie jest latwo , przynajmniej na poczatku :)

Może spróbuję, może nie. Wiem, że ucieczka z Polski będzie ostatecznością. Wiem też, że jako anestezjolog (może taką specjalizację wybiorę?) nie będę miał większego problemu ze znalezieniem dobrze płatnej pracy gdziekolwiek za granicą ;)

Wróć do „Forum Główne”