PZK

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
kasya
Kontaktowanie:

Post05 gru 2004, 17:47

pine pisze:kasya dziękuję ci za kilka trafnych uwag i za poprawienie mojego błędu ortograficznego pomoże mi to przy późniejszym pisaniu dokumentów dotyczących zarządu możesz też zostać moją sekretarką a unikniemy tego typu problemów w przyszłości. co do fundacji to przyda się by uprościć wpłaty sponsorów. dobrze żarty żartami a czas na pracę bo jak nas ktoś uprzedzi to będzie po wszystkiemu.

czasami czytajac takie posty zastanawiam sie nad jednym... autor robi sobie jaja czy naprawde jest idiota... ale jako ze z zalozenia lubie ludzi zakladam na poczatku opcje pierwsza... stary, prosze, nie chce stracic wiary w ludzi :roll:

za posade sekretarki dziekuje. sorry pomimo wszystko lubie pracowac z ludzmi na jakims poziomie. i intelektualnym i kulturalnym. a Ty zachowujesz sie jakbys przed chwila wyszedl z jaskinii. wsrod WS mam wielu przyjaciol i nie zamierzam sie ani tego wstydzic ani sie od nich odcinac. w kazdym srodowisku znajdzie sie jakis cham agrarny co nie znaczy, ze wszyscy tacy sa. Wsrod KS jak widac tez :evil: :evil: :evil:

pine pisze:teraz nie mogę już pisać bo mni mama na obiad woła.

biegnij chlopczyku na ten obiad a pozniej poczytaj elementarz. pamietaj, ze w zyciu kazdego czlowieka na wszystko jest czas i miejsce. widac to miejsce nie jest jeszcze dla Ciebie - przynajmniej nie w takim sensie jakbys chcial "Prezesie" :lol:

pozdrawiam
Kasya

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post05 gru 2004, 18:34

Kurcze, a nie martwi Was, że ktoś całkowicie nieodpowiedzialny może założyć jakieś stowarzyszenie, organizację itp. :?: Ja się mało na tym znam, z tego co wiem do niektórych z nich potrzeba grupy członków, ale do stowarzyszenia wystarczy chyba kilka osób. To można zebrać kumpli z podwórka i zrobić organizację, która potem będzie pluła na nas i decydowała jak mamy pływać...

Tak mnie poniosło... ;)

maski
Latawiec: sligshot FUEL, RPM
Kontaktowanie:

Post05 gru 2004, 18:48

onzo pisze:... To można zebrać kumpli z podwórka i zrobić organizację, która potem będzie pluła na nas i decydowała jak mamy pływać...

Tak mnie poniosło... ;)

gdyby mial kolesi to nie szukal by na kf.

pewnie robi jaja

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post06 gru 2004, 01:51

żarty na najwyższym poziomie ironii :thumb:
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2014, 13:07 przez Ziomek., łącznie zmieniany 1 raz.

Tomek M.

Post06 gru 2004, 11:31

Żeby założyć związek w stylu PZN najpierw muszą powstać stowarzyszenia w conajmniej 7 województwach.
Jeśli się mylę to sprostuj ale to tyle ile pamiętam z zajęć z prawa na mojej uczelni.
Odnośnie entuzjazmu to super - ale co w związku z tym?
Po co ma taki związek powstać? Zeby wyrwać kasę z PZS'u? Co byś chciał z nią zrobić?
Hasła: szybciej bo zrobi to ktoś przed "tobą" albo zrobi to ktoś nieodpowiedzialny...
To może powiedział byś o sobie?

pozdrawiam serdecznie
Tomek M.

Awatar użytkownika
pine

Post06 gru 2004, 12:40

kasya przykro mi że używasz takich prymitywnych argumentów jeżeli nie zgadzasz się z moim faszystowskim podejściem do kitesurfingu to zignoruj mnie i namów swoich "przyjaciół" do bojkotu. wulgaryzmy i obelgi to broń słabych.
co do PZKit to czas na działanie. w tym roku zawody kitowe były na żenującym poziomie i to nie jeżeli chodzi o zawodników ale o organizację i oprawę. bozia dała nam zajebiste miejsce do uprawiania kita, bawią się w niego ludzie z kasą a zawody przypominają międzygminny turniej piłki nożnej gdzie wójt wskazuje zwycięsców "ja tu mówię czy ktoś wygrywa czy nie" (tu cytuję wypowiedz jednego z sędziów zawodów kitowych).zanim jeszcze powstał PZKit już jego struktury skostniały wezmą się za to ludzie którzy do tej pory organizowali wam imprezy (pomijając redbull ) i sytuacja będzie przypominać PZS gdzie prezes jeżdzi na nartach.
odnoszę wrażenie że to całowanie się po dupach w kiteforum spowodowane jest tym że albo należycie do grupy (trzymającej władzę)
albo nie zależy wam na tym żeby coś drgnęło albo jesteście maniakami komputerowymi i znależliście sobie miejsce do uprawiania bablaniny a pływanie jest dla was przykrym mokrym obowiązkiem.(jeżeli ktoś nie należy do żadnej z tych grup to przepraszam)
temat który poruszyłem to próba wbicia gwożdzia w waszą kitową sielanke, nażekacie sobie na imprezky, gazety, utyskujecie nad swoim losem a może tak sami coś zacznijcie tworzyć jest z was zgrana grupa to do boju.
z kitowym pozdrowieniem CHAM AGRARNY.

Awatar użytkownika
pine

Post06 gru 2004, 12:42

przepraszam już nie będę.

maski
Latawiec: sligshot FUEL, RPM
Kontaktowanie:

Post06 gru 2004, 13:32

a moze po prostu pieknie zaprezentowales sie i stad ten entuzjazm.

Awatar użytkownika
kasya
Kontaktowanie:

Post06 gru 2004, 13:55

pine pisze:kasya przykro mi że używasz takich prymitywnych argumentów jeżeli nie zgadzasz się z moim faszystowskim podejściem do kitesurfingu to zignoruj mnie i namów swoich "przyjaciół" do bojkotu. wulgaryzmy i obelgi to broń słabych.
co do PZKit to czas na działanie. w tym roku zawody kitowe były na żenującym poziomie i to nie jeżeli chodzi o zawodników ale o organizację i oprawę. bozia dała nam zajebiste miejsce do uprawiania kita, bawią się w niego ludzie z kasą a zawody przypominają międzygminny turniej piłki nożnej gdzie wójt wskazuje zwycięsców "ja tu mówię czy ktoś wygrywa czy nie" (tu cytuję wypowiedz jednego z sędziów zawodów kitowych).zanim jeszcze powstał PZKit już jego struktury skostniały wezmą się za to ludzie którzy do tej pory organizowali wam imprezy (pomijając redbull ) i sytuacja będzie przypominać PZS gdzie prezes jeżdzi na nartach.
odnoszę wrażenie że to całowanie się po dupach w kiteforum spowodowane jest tym że albo należycie do grupy (trzymającej władzę)
albo nie zależy wam na tym żeby coś drgnęło albo jesteście maniakami komputerowymi i znależliście sobie miejsce do uprawiania bablaniny a pływanie jest dla was przykrym mokrym obowiązkiem.(jeżeli ktoś nie należy do żadnej z tych grup to przepraszam)
temat który poruszyłem to próba wbicia gwożdzia w waszą kitową sielanke, nażekacie sobie na imprezky, gazety, utyskujecie nad swoim losem a może tak sami coś zacznijcie tworzyć jest z was zgrana grupa to do boju.
z kitowym pozdrowieniem CHAM AGRARNY.

posluchaj uwaznie chlopcze bo nie bede powtarzac. do tej pory staralam sie byc mila. ale jak widac w stosunku do Ciebie to malo skuteczna metoda. zenada. pojawiasz sie znikad jak wrzod na tylku. obrazasz wszystkich dookola. zasmiecasz forum jakimis bzdurami, z ktorych i tak nic nie wynika. co wiecej oczekujesz poparcia. poparcia czego??? swoich faszystowskich przekonan? bo nadal nie doczekalam sie konkretow, wszystkich, ktorzy maja cos do powiedzenia najchetniej wyslalbys na kamczatke. nie masz zielonego pojecia o czymkolwiek. nie mowiac o elementarnych zasadach "dobrego wychowania". przyjmij do wiadomosci, ze ludzie, ktorzy Cie otaczaja to nie jest banda polglowkow. organizacja jakiejkolwiek imprezy rangi mistrzostw polski to nie organizacja imienin u cioci. to tysiace pism, pozwolen, koncesji, rozmow, negocjacji i wielu wielu jeszcze innych rzeczy. nie mowiac o wyrwaniu czegokolwiek od sponsorow bo wbrew pozorom nikt ot tak po prostu dla funu kasy nie daje.
nie rozumiem rowniez co zlego w tym, ze prezes PZS jezdzi na nartach. jesli sprawia mu to przyjemosc to jak dla mnie moze jezdzic i na nartach i zajac sie hodowla jedwabnikow. i tak samo jak mi tak samo tobie nic do tego co prezes robi prywatnie.

pine pisze:"ja tu mówię czy ktoś wygrywa czy nie" (tu cytuję wypowiedz jednego z sędziów zawodów kitowych).

i na cale szczescie tak jest. a niby kto ma decydowac? banda arogantow takich jak Ty? sedzia na zawodach jest bogiem. to on odpowiada na swoim terenie za Twoje i innych bezpieczenstwo, za porzadek. jesli cos sie stanie to on ponosi konsekwencje. czasami warto popatrzec troche dalej niz na czubek wlasnego nosa. z takim podejsciem to daleko nie dojdziesz kolego. smiem twierdzic, ze do nikad.

zanim zaczniesz zmieniac swiat zacznij od siebie. a poki co przynajmniej dla mnie jestes spalony. podsumowujac posluze sie cytatem z pewnego filmu: "po tym co tu zobaczylam to juz nawet nie chce mi sie ubic z Toba muchy w kiblu".

bez odbioru
Kasya

Agii

Post06 gru 2004, 14:26

no ładnie :shock: ..ale sie porobiło.....Kasya lepiej dac sobie spokoj z tlumaczeniem komus czegos czego i tak nie zrozumie...poco sie niepotrzebnie denerwowac,a i wrzucanie sobie tez nic nie da..chyba ,ze ktos z was podejmie rekawice :wink: haha
takze najlepiej zakonczyc rozmowy na tym poziomie :wink:
aloszka

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post06 gru 2004, 17:35

Hmm. Nie wiem czy jest sesns kontynuować tą dyskusję. Autorowi topicu wyraźnie chodziło o to abyśmy wszyscy się pobili o stanowiska w tym niedoszłym PZK. A my nawet tego potrafimy. Natomiast całowanie się po dupach to czynność przyjemna i ciekawa wobec tego proponuję to uskuteczniać w innym topicu (będzie milej) ;]

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post06 gru 2004, 17:58

ten temat to Pablo powinienes przeniesc do "dla wszystkich sztywniakow" napewno bedzie tam najlepszym dowcipem

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post06 gru 2004, 18:38

onzo pisze:Kurcze, a nie martwi Was, że ktoś całkowicie nieodpowiedzialny może założyć jakieś stowarzyszenie, organizację itp. :?:

i niby co z tego wyniknie :?: chce to niech zaklada PZK i cos tam

kasya pisze:nie masz zielonego pojecia o czymkolwiek...

to tez o niczym nie swiadczy chce niech zaklada zwiazek

kasya pisze:swoich faszystowskich przekonan?

kurde jestem ciekaw jak by taki zwiazek wygladal :?: kazdy czlonek plynac na szmacie pacyfikowal by WS :?:

pine pisze:temat który poruszyłem to próba wbicia gwożdzia w waszą kitową sielanke

to cie sie udalo :twisted:

a tak na serio, pine chcesz zakladaj zwiazek (masz konstytucyjne prawo) to zakladaj i nie pier... ma forum, z wielka checia przygladne sie jaki bedzie efekt. Tyle ze by nie bylo ze ktos cie nieostrzegal.

pine pisze:przepraszam już nie będę.

kolo albo jedno albo drugie, robisz dym w swiatku kiteowym to rob to do konca :!:

ps. jak bedziesz juz po pierwszych przejsciach formalnych niezapomin wydac Ksiazki np. o tytule "Jak zmienilem Polski Kiteboardin na ..." hmmm "gorsze" takie odnosze wrazenie

pine pisze:maniakami komputerowymi i znależliście sobie miejsce do uprawiania bablaniny a pływanie jest dla was przykrym mokrym obowiązkiem

nie wiedziales o tym :?: :twisted: :twisted:

to pisalem ja, czlonek WHITE POWER POLISH KITE SQAD

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post06 gru 2004, 18:42

a zpomnial bym, jestem stronniczy gdyz chce dostarczać do PKZ (Prezes pine) kije baseballowe, drut kolczasty i inne akcesoria do pacyfiacji

:twisted: :twisted:

Agii

Post06 gru 2004, 18:52

Neykon pisze:a zpomnial bym, jestem stronniczy gdyz chce dostarczać do PKZ (Prezes pine) kije baseballowe, drut kolczasty i inne akcesoria do pacyfiacji

:twisted: :twisted:

:lol: :lol: :lol:
i wszystko jasne:P:P:p :wink:

Wróć do „Forum Główne”