bobek_h pisze:No ale proszę Cię, BOW który startuje jak C? ja w ozonie pociągnąłem tylko za linke i od razu wystartował... I nigdzie nie musiałem biegać O.o
los bizonos pisze:bobek_h pisze:No ale proszę Cię, BOW który startuje jak C? ja w ozonie pociągnąłem tylko za linke i od razu wystartował... I nigdzie nie musiałem biegać O.o
tom sie obśmiał...ozon który dobrze strautuje...moze jescze 08...i pewnie jeszcze uwazasz ze north rebel to dobry latawiec
los bizonos pisze:pewnie jeszcze uwazasz ze north rebel to dobry latawiec
Kosek pisze:los bizonos pisze:pewnie jeszcze uwazasz ze north rebel to dobry latawiec
jest zajebisty..... plywalem ostatnio pol dnia na 9m2 08 ...
jedna z lepszych sesji jakie mialem
los bizonos pisze:Kosek pisze:los bizonos pisze:pewnie jeszcze uwazasz ze north rebel to dobry latawiec
jest zajebisty..... plywalem ostatnio pol dnia na 9m2 08 ...
jedna z lepszych sesji jakie mialem
9m2 jest na tyle mały że prawie wszytkie latawce w tym rozmiarze są ok...problem i właściwości latawca zaczyna sie odczuwać przy rozmiarze powyżej 12-13...i chyba nie powiecie ze rebel 14 jest spoko, bo miłem w rękach 14m2 2007 i powiem że ten latawiec w tym rozmiarze jest jak krowa jak nie przyłożysz i nie pociągniesz na chama to sie nie ruszy..
Jurgen pisze:bobek_h pisze:No ale proszę Cię, BOW który startuje jak C?
A ja mam C które startuje jak Bow
los bizonos pisze:...i chyba nie powiecie ze rebel 14 jest spoko, bo miłem w rękach 14m2 2007 i powiem że ten latawiec w tym rozmiarze jest jak krowa jak nie przyłożysz i nie pociągniesz na chama to sie nie ruszy..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości