stiv amoralny pisze:no taak, nie ma sie co dziwić, włosi zaczynająć dominować nie tylko w segmencie samochodowyma główny rider Nobilasa też Włoch..., to jakas grubsza ekspansja? podobno Obama zachęca swoich ziomów do kupowania fiatóf 500
przemass pisze:stiv amoralny pisze:no taak, nie ma sie co dziwić, włosi zaczynająć dominować nie tylko w segmencie samochodowyma główny rider Nobilasa też Włoch..., to jakas grubsza ekspansja? podobno Obama zachęca swoich ziomów do kupowania fiatóf 500
Głowny - tzn. KTÓRY? Bo Allessandro chyba głównym jeszcze nie jest
przemass pisze:stiv amoralny pisze:no taak, nie ma sie co dziwić, włosi zaczynająć dominować nie tylko w segmencie samochodowyma główny rider Nobilasa też Włoch..., to jakas grubsza ekspansja? podobno Obama zachęca swoich ziomów do kupowania fiatóf 500
Głowny - tzn. KTÓRY? Bo Allessandro chyba głównym jeszcze nie jest
przemass pisze:Spoko, dzięki = dostałem wszystko.Myślałem że o używkę 08 biegało.
Odpisałem na priv.
Pozdrawiam i sorki za offtop.
tylko jedno pytanie kiedy będzie można przetestować Mr fantastic????
heheh, ale żeśmy pośmigali , zajefajny dzień od świtu do południa na ekolagunie windguru mega precyzja na sobote
kowal pisze:Taa bylo rewela za tydzień powtórka???
.. trzeba będzie jeszcze trochę pompek porobić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości