Best nadal nie wie jak będzie wyglądał model Waroo 2008

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post21 sie 2007, 16:03

Ziomek. pisze:co do korków - nie zdarza mi sie w nich stać :idea:
a jestem tu przez pół roku :idea:

To ja jednak wolęimprezę bez kilmy ;) :P

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post21 sie 2007, 19:57

Ziomek. pisze:a brak stopera , który w niczym nie przeszkadza
powoduje ze wiele trików jest dużo trudniejszych, niektóre w ogóle niemożlwe a sama jazda na halsie męcząca :idea:

Ziomek, wiesz co tu juz przesadziles... meczaca ? gdyby dyskusja dotyczyla Cabriny, B-typa to sie zgodze, ale w Ozonie?... jak nie wierzysz popytaj u siebie na plazy...

Ziomek. pisze:na temat różnic w barze Slingshota nie mogę wiele powiedzieć
bo po super starcie TRZECH chyba importerów firmy w Polsce w 2002 - 2003 roku
obecnie niemal nie widuje się nowych odeli
tych niezłych podobno kajtów w Polsce :(

SS na eko sie nie zbliza bo podobno kury przestaja sie niesc... a na powaznie to spojrz w lewo i prawo...

Ziomek. pisze:co do HP leasha Slingshota - akurat miałem "przyjemność"
posiadać dwa :idea:
wydawało mi się że były one z 2005 roku - bo wtedy pod koniec sezonu
kupiłem jednego jako nowego od ..CIEBIE :idea: :wink: jednak skoro twierdzisz że leash hp slinga wygladał jak załączasz na zdjęciach od trzech lat, to..
..noe wiem o co chodzi :roll:
długo go nie używałem - bo zrywał się sam na około 30% puszczeń baru przy unhooked
więc gdy znudziło mi się już bieganie za kajtem po Zatoce
wymieniłem go na inny
przy czym znalezienie zrywki na tym moim leashu Slinga było bardzo trudne
a wypięcie się w sytuacji awaryjnej (którąw pazdzierniku 2005 widziało kilkanascie osób) graniczyło z cudem
konkluzja: "nie za dosonały" to leash, który SAM wypina się , kiedy nie powinien - a w sytuacji zagrożenia nie sposób go uwolnić..

Pablo chyba dosc lopatologicznie wyjasnil Ci ze to co wedlug Ciebie jest HP leashem nigdy nim nie bylo, co do wypinania sie to dodam ze mialem a nawet moze jeszcze gdzies mam leasha z roku 2002 ktory byl identycznej konstrukcji, roznica pomiedzy starszym a nowszym modelem to rodzaj metalu uzytego do klamr, nie wiem jak tobie wyszlo 30 % wypiec (widocznie stosuje dwie rozne metodologie pomiarowe) ale mi taki leasha wypiol sie tylko jeden jedyny raz (z mojej winy, tak to jest jak czlowiek nie odpiaszczy dranstwa), a przyznam sie ze troszke mnie szmata pociagala i to nawet na eko jak jeszcze kite startowalo sie z zielonej trawiastej polany :idea: o kolesiach kozystajacych z leasha SS wymiatajacych na 100% lepiej od Ciebie nie wspomne bo po co :idea: :lol: :twisted:

ps. zawodnicy nie mocza :twisted:

[quote="Ziomek."] takie leasha jak leash Mystica ze zdjęcia poniżej - którego wskazujesz jako wzorcowy - wiszą u nas w sklepie od maja i nikt ich nie chce..
..ciekawe "dlaczego" :wink:[quote]

Ziomek, ty kram prowadzisz ? czy stoisko z niechcianymi gadzetami?

co do tematu , nie ma co sie odnosic bo przedstawiciel Besta w pelni wylozyl kawe na lawe, i rozwial wszelkie watpliwosci...

Wróć do „Forum Główne”