I jeszcze jeden filmik wyjaśniający o co chodzi w racingu i dlaczego przyszłość jego rysuje się raczej optymistycznie (szczególnie w warunkach jakie mamy w Polsce):
gredy pisze:Na śródlądziu praktycznie tylko pozostaje race...
szed pisze:I co do srodladzia to plywa sie zarowno na TT jak i skim, race czy wave.
gredy pisze:czy Cabrinha jest w kooperacji z Alexem Aguerą bo chyba widziałem tam jego deski,sygnowane znakiem Cabrinhy?
BraCuru pisze: Ja już nie sprawdzam prognoz. Mam czas - patrzę czy wieje 6-8kts - idę pływać.
BraCuru pisze:Zgadzam się tylko dodałbym małe sprostowanie: na śródlądziu pływa się nie wave tylko na deskach wave - a to zdecydowana różnica![]()
szed pisze:A niby w innych regionach naszego pieknego kraju w lipcu/sierpniu jest lepiej![]()
Pinio pisze:BraCuru pisze: Ja już nie sprawdzam prognoz. Mam czas - patrzę czy wieje 6-8kts - idę pływać.
Ostatnio rozmawiałem z Niebrzydkim i cyt:
Pływam kiedy chcę a nie jak kiedyś tylko wtedy gdy wiało![]()
coś w tym jest
FilipN pisze:ja też pływam kiedy chcę, nie dotykając deski race... siedząc nad zatoką 11 dzień z rzędu jestem codziennie na wodzie.
Bo jak nie wieje jest wyciąg w Sławutówku i wakea zasób trików jakby podobny...
Ziomek. pisze:..na Półwyspie w tegorocznym lipcu i sierpniu było ZNACZNIE lepiej niż kilka razy
BraCuru pisze:sporo ludzi chcą pływać na kajcie a nie na wake'u.
BraCuru pisze:Pływającu ludzie mają tak na oko lat 6-76 i a kabel raczej przeznaczony jest dla pewnej grupy wiekowej i to raczej wąskiej. Na pewno nie dla wszystkich bo np mi nie chciałoby się trenować trików na kablu, skoro nie mam potrzeby robienia tego wogóle na kajcie. [...] Na kabel jestem już za stary.
FilipN pisze: bo ja nie mam już ani kilkunastu, ani dwudziestu kilku lat a krawędź jakoś daję radę zaciąć
FilipN pisze:czy mi się wydaje czy właśnie doszliśmy do wniosku, że race jest dla tych co już nie mogą...![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości